Sport

Kylian Mbappe va trebui să facă sacrificii dacă vrea să ajungă la Real Madrid. Dezvăluiri de ultimă oră

Kylian Mbappe, starul lui PSG, va trebui să renunțe la multe lucruri dacă vrea să joace la Real Madrid. Ce compromisuri trebuie să facă atacantul
25.05.2023 | 09:27
Kylian Mbappe va trebui sa faca sacrificii daca vrea sa ajunga la Real Madrid Dezvaluiri de ultima ora
Kylian Mbappe a marcat 28 de goluri în Ligue 1. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe și-a dorit de mic să joace la Real Madrid, iar visul său întârzie să se îndeplinească, deși este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lume.

Kylian Mbappe va trebui să facă eforturi mari dacă vrea să ajungă la Real Madrid

Real Madrid e interesată în continuare de Kylian Mbappe, chiar dacă și-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain. Dacă jucătorul își dorește să ajungă pe Santiago Bernabeu va trebui să facă două concesii extrem de importante.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii francezi de la L’Equipe au dezvăluit că starul naționalei va trebui să fie de acord să primească un salariu mai mic decât pe Parc des Princes pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Pe lângă asta, Mbappe va trebui să se obișnuiască cu gândul că nu va mai evolua extremă stânga, Vinicius Junior fiind titularul de drept al acelui post. Rămâne de văzut dacă atacantul în vârstă de 24 de ani e dispus să facă asta.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu a semnat opțiunea unilaterală pe care o are cu PSG. A pus condiția ca Neymar să plece

În același timp, francezul nu a semnat opțiunea unilaterală pe care o are cu gruparea de pe Parc des Princes și care era condiționată de plecarea lui Neymar Jr. de la PSG. Ceea ce nu s-a întâmplat încă.

Mbappe și-a prelungit cu doi ani contractul, cu o opțiune pentru încă un sezon, iar fotbalistul a avut pretenția să aibă un cuvânt de spus și în strategia de viitor a clubului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este evaluat la 180 de milioane de euro conform Transfermarkt și ar putea încasa la PSG pe durata contractului 630 de milioane de euro. Mbappe a reușit în acest sezon 40 de goluri și 9 pase decisive în 41 de meciuri.

Ziariștii de la AS afirmă că Mbappe nu dorește să semneze prelungirea până în 2025, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla până la 31 iulie, înseamnă că atacantul va fi la începutul sezonului, în fața ultimului an de contract.

ADVERTISEMENT

  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,99 este cota pentru „total goluri PSG: 2-3” la meciul Strasbourg – PSG

ADVERTISEMENT