Sport

Kylian Mbappe, vedeta ultimului număr din The Wall Street Journal Magazine! A dezvăluit ce vrea să schimbe în carieră: “E dorinţa mea”

Kylian Mbappe a fost vedeta numărului de toamnă din The Wall Street Journal Magazine. Vedeta lui PSG a oferit şi un scurt interviu cu această ocazie.
27.09.2022 | 15:49
Kylian Mbappe vedeta ultimului numar din The Wall Street Journal Magazine A dezvaluit ce vrea sa schimbe in cariera E dorinta mea
Kylian Mbappe a acordat un interviu în The Wall Street Journal Magazine
ADVERTISEMENT

Coperta revistei The Wall Street Journal Magazine a fost ţinută, pentru numărul de toamnă, de Kylian Mbappe, cel considerat drept succesorul lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Starul lui PSG a fost vedeta unei şedinţe foto pentru publicaţia de peste Ocean şi a oferit şi un interviu inedit.

Kylian Mbappe, interviu în The Wall Street Journal Magazine: “Sunt mult prea competitiv”

Ce trăsături ai luat de la părinţii tăi?

– De la tata am luat dorinţa de a câştiga. Nu ştiu să pierd. De la mama, determinarea de a face lucrurile 100% în viaţa. Mama mea le oferă multe celor din jur şi totul vine din inimă.

ADVERTISEMENT

Ce obicei ţi-ai dori să nu-l mai ai?

– Sezonul trecut am luat foarte multe cartonaşe galbene. Trebuie să schimb asta, mai ales că vorbesc foarte mult pe teren. E dorinţa mea pentru acest an.

Există vreun lucru pe care l-ai schimba la tine?

– Sunt mult prea competitiv. Este bine să fii competitiv pe teren, dar în viaţa de zi cu zi nu trebuie să fiu aşa. Ar trebui să mă liniştesc puţin. Da, asta aş schimba la mine.

ADVERTISEMENT

“Ultima carte citită a fost despre viaţa lui Michael Jordan”

Cine este antrenorul care a avut cel mai mare impact asupra vieţii tale?

– Este greu de spus, toţi m-au ajutat într-un fel sau altul. Când eram junior, m-au ajutat cu educaţia. Uneori m-au ajutat doar cu aspecte ale jocului, cum ar fi chestii tactice sau tehnice. Toţi mi-au oferit lucruri diferite, iar asta a avut un impact important.

Care crezi că ar fi informaţia legată de tine care i-ar surprinde pe mulţi?

– Iubesc să citesc cărţi, acasă, seara. Ultima carte citită a fost despre viaţa lui Michael Jordan. A fost interesant să aflu atât de multe lucruri, nu doar despre atlet, cât despre el ca om.

ADVERTISEMENT

Cine a fost persoana care te-a inspirat, la început, să practici fotbalul?

– Este uşor. Tatăl meu. El ne antrena pe mine şi pe fratele meu mai mare. Mergeam tot timpul la stadion şi eram ceva de genul: ‘Da, asta vreau să fac şi eu’.

“Nimeni nu-ţi poate spune că nu poţi să faci ceva anume”

Care este calitatea pe care o apreciezi cel mai mult la colegi?

– Spiritul colectiv. Este cel mai important lucru. Poţi să ai în echipă cel mai bun jucător din lume, dacă nu împărţiţi acelaşi spirit, atunci niciodată nu vei putea câştiga trofee importante.

ADVERTISEMENT

Ce sfat i-ai dat lui Kylian Mbappe, dar versiunea ta mai tânără?

– Să nu se oprească niciodată din visat. Este ceva gratis. Toţi trebuie să viseze. Nimeni nu-ţi poate spune că nu poţi să faci ceva anume. Trebuie doar să crezi în tine. Cu siguranţă, trebuie să şi munceşti. Dar cel mai important este să visezi. Poţi să fii orice îţi doreşti.

Kylian Mbappe şi Franţa trebuie să-şi apere titlul mondial

Dacă PSG trece prin momente foarte bune în startul sezonului, cu 10 victorii şi 1 remiză, atenţia lui Kylian Mbappe se va îndrepta, din noiembrie, spre Campionatul Mondial din Qatar. Câştigător al trofeului, în 2018, alături de Franţa, starul parizienilor este de departe omul în care francezii îşi pun speranţa pentru un nou succes.

Franţa face parte din Grupa D, unde le va întâlni pe Danemarca, Australia şi Tunisia, iar primul meci este programat pe 22 noiembrie. Ultima campioană mondială care şi-a apărat cu succes coroana a fost Brazilia, în 1962, după ce obţinuse primul titlu din istorie la ediţia din 1958.


  • (P) Cota pentru PSG – Nice: 1,74 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT