Fotbal international

Kylian Mbappe vrea la Real Madrid! Ce a făcut francezul pentru a dovedi acest lucru

26.03.2019 | 14:35
Kylian Mbappe vrea la Real Madrid Ce a facut francezul pentru a dovedi acest lucru

Kylian Mbappe, unul dintre cei mai buni jucători din lotul campioanei mondiale, s-a săturat de PSG și vrea la Real Madrid. Cotidianul As a dezvăluit câteva detalii care oferă astfel dovada că starul francez chiar vrea să vină să lucreze sub comanda lui Zinedine Zidane. Aceste informații au fost dezvăluite în premieră în cadrul unei binecunoscute emisiuni pe tematică sportivă în Spania, El Chiringuito, care are mare audiență și oferă informații ce se dovedesc a fi reale.

Kylian Mbappe vrea să vină la Real Madrid!

Ținta cea mare pentru Zinedine Zidane în această vară este Kylian Mbappe, pe care l-a mai vrut și în 2016. Și cei de El Chiringuito susțin că au informații precise asupra faptului că Zinedine Zidane l-ar fi contactat pe Mbappe și jucătorul, sătul de nereușitele în Europa cu PSG, i-ar fi spus că ar fi foarte bucuros să vină la Madrid.

Mbappe i-ar fi promis lui Zidane că el și agenții săi vor lua legătura imediat ce va reveni la echipa națională cu șeicul Nasser El Khelaifi, cel care conduce pe PSG, pentru a obține din partea acestuia acordul de transfer. Evident, prețul îl va fixa PSG, întrucât jucătorul se află sub contract cu gruparea pariziană și nu poate pleca, dacă i se va da voie, decât la valoarea prețului stabilit de PSG.

Kylian Mbappe Real Madrid. Zinedine Zidane îl vrea încă din 2016, când juca la AS Monaco
Kylian Mbappe Real Madrid. Zinedine Zidane îl vrea încă din 2016, când juca la AS Monaco

Vrea salariu net de 15 milioane euro pe an

Alte informații care au parvenit în Spania sunt legate de pretențiile salariale pe care le-ar avea Mbappe în cazul în care ar veni la Real Madrid. Nu o va face decât dacă i se va garanta un venit net anual de 15 milioane euro în primul an, cu posbilitatea, în funcție de evoluțiile sale, de a renova ulterior. O sumă mare, dar Mbappe a început să nu mai fie un copil și joacă tare în privința contractelor sale.

Real Madrid, conștientă de faptul că un jucător precum Kylian Mbappe ar putea depăși ca sumă de transfer recordul de 222 de milioane euro plătite în 2017 de PSG Barcelonei pentru Neymar, ar dori să ofere și unul sau doi jucător la schimb, cei vizați pentru a lua drumul Parisului fiind columbianul James Rodriguez, care i-a anunțat pe șefii lui Bayern ca în vară să nu activeze opțiunea de cumpărare, pentru că nu îi place viața din Germania și capriciosul Isco Alarcon.