Kylie Jenner a devenit mămică! Are o fată de nota 10!

Kylie Jenner, mamica, vedeta, kim Kardashian

Vedeta de televiziune a ţinut ascunsă sarcina până în ultimul moment.

Zvonul a devenit realitate! Modelul Kylie Jenner a născut o fetiţă. Este primul copil al vedetei cu rapper-ul Travis Scott. Este primul copil al vedetei cu rapper-ul Travis Scott. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Sora lui Kim Kardashian a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi îşi anunţă fanii virtuali că se simte cea mai fericită mămică.

Kylie Jenner a devenit mămică! A nascut o fetiţă perfect sănătoasă

Kylie şi-a cerut iertare tuturor prietenilor din mediul virtual pentru că a fost atât de secretoasă cu sarcina. Ea a făcut marele anunţ pe contul său de Twitter, unde le-a mulţumit şi apropiaţilor pentru sprijinul acordat:

„Îmi cer scuze că v-am ţinut în întuneric. Înţeleg că sunteţi obişnuiţi să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu o expun lumii. Am ştiut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viaţă într-o atmosferă pozitivă, fără stres şi cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebeluşul meu ar fi resimţit la rândul lui, tot stresul şi fiecare emoţie, aşa că am ales această cale”, a scris ea pe reţeaua de socializare.