Kylie Jenner a devenit mămică! Are o fată de nota 10!

Claudia Mîţoi    Filon Stan   
in Galerie foto
05/02/2018, 11:38
Kylie Jenner a devenit mămică! Are o fată de nota 10! GALERIE FOTO

Zvonul a devenit realitate! Modelul Kylie Jenner a născut o fetiţă. Este primul copil al vedetei cu rapper-ul Travis Scott. Este primul copil al vedetei cu rapper-ul Travis Scott. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Sora lui Kim Kardashian a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi îşi anunţă fanii virtuali că se simte cea mai fericită mămică.

Kylie Jenner a devenit mămică! A nascut o fetiţă perfect sănătoasă

Kylie şi-a cerut iertare tuturor prietenilor din mediul virtual pentru că a fost atât de secretoasă cu sarcina. Ea a făcut marele anunţ pe contul său de Twitter, unde le-a mulţumit şi apropiaţilor pentru sprijinul acordat:

„Îmi cer scuze că v-am ţinut în întuneric. Înţeleg că sunteţi obişnuiţi să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu o expun lumii. Am ştiut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viaţă într-o atmosferă pozitivă, fără stres şi cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebeluşul meu ar fi resimţit la rândul lui, tot stresul şi fiecare emoţie, aşa că am ales această cale”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Ştirea MOMENTULUI

S-au pus în vânzare biletele la derby-ul FCSB – Dinamo. Când se joacă meciul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.