Nick Kyrgios, vehement la adresa Gavrilovei: “Aş fi fost suspendat 6 ani”

Irina Aldea   
în Sporturi
28/02/2018, 13:59
Nick Kyrgios, vehement la adresa Gavrilovei: “Aş fi fost suspendat 6 ani”

Cunoscut pentru temperamentul său de nestăpânit, Nick Kyrgios nu a ezitat să-şi promoveze opinia despre episodul care a avut loc la turneul de la Acapulco, acolo unde Daria Gavrilova a şocat o lume întreagă după ce a făcut o criză de nervi şi  a aruncat cu racheta spre un copil de mingi.

Jucătoarea din Australia clasată pe locul 26 WTA, Daria Gavrilova, a trecut cu mare dificultate de o descalificare urâtă în primul tur de la Acapulco disputat împotriva americancei Madison Brengle. În game-ul al cincilea din setul secund, când Brengle a reuşit un break, după ce australianca a trimis o minge în fileu, Gavrilova şi-a arătat frustrarea şi a aruncat racheta spre scaunul său, în timp ce un copil de mingi alerga.

Nick Kyrgios: “Dacă făceam eu asta…”

Kyrgios este de părere că ar fi fost suspendat 6 ani, dacă era în locul Dariei Gavrilova, jucătoare care a scăpat de descalificare şi a învins-o în cele din urmă pe Madison Brengle, scor 4-6, 6-3, 6-3, după două ore şi 21 de minute. “Aş fi fost suspendat pentru 6 ani şi aş fi ţinut capul de afiş al fiecărui ziar şi canal de televiziune în următoarea lună”, a scris Kyrgios pe Twitter. Australianul surprinde prin vehemenţa sa, în condiţiile în care cei doi au jucat împreună în trecut şi afişau o relaţie bună.

Coincidenţă sau nu, tot anul trecut, tot la Acapulco, Kyrgios a înjurat un grup de fani ai adversarului lui, Dudi Sela. Înainte să servească, Nick a fost vizibil deranjat de suporterii israelianului şi i-a jignit pe aceştia, iar fanii i-au cerut ulterior jucătorului să îşi prezinte scuzele, acesta refuzând.

Închide ×