Sport

Kyriakos Papadopoulos, primele declarații despre România după debutul la FC U Craiova: ”Am văzut asta cu ochii mei”

Internaționalul grec Kyriakos Papadopoulos a jucat primele minute în tricoul echipei FC U Craiova 1948 și a oferit primele declarații despre România și despre gruparea olteană.
18.08.2022 | 17:27
Kyriakos Papadopoulos primele declaratii despre Romania dupa debutul la FC U Craiova Am vazut asta cu ochii mei
Kyriakos Papadopoulos a debutat în SuperLiga României și a oferit primele declarații despre țara noastră. Sursa foto: FC U Craiova 1948 / Facebook
ADVERTISEMENT

Kyriakos Papadopoulos este cel mai important nume care s-a alăturat echipei FC U Craiova 1948 în această vară. Grecul care are aproape 200 de meciuri în Bundesliga a vorbit în premieră despre România.

Kyriakos Papadopoulos: ”Ce e mai bun abia acum urmează”

Apărătorul de 30 de ani a bifat la sfârșitul săptămânii trecute primele minute în tricoul celor de la FC U Craiova. Grecul a mărturisit că este încântat că a ales să joace în România.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta le-a făcut și o promisiune suporterilor formației antrenate de Marius Croitoru și a vorbit despre coechipierii de la gruparea olteană.

”Mă bucur că am ajuns în România. Poporul este frumos, locul este frumos, vremea este bună. Sunt fericit că am debutat cu o victorie, dar ce e mai bun abia acum urmează.

ADVERTISEMENT

Echipa este bună, jucăm un fotbal frumos, coechipierii mei sunt foarte buni, suporterii sunt și ei frumoși, am văzut asta cu ochii mei”, a spus Kyriakos Papadopoulos.

Echipe una și una în CV-ul apărătorului elen

Kyriakos Papadopoulos a fost unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Grecia. A semnat primul contract de profesionist în 2007, la vârsta de 15 ani, cu Olympiakos Pireu.

ADVERTISEMENT

A câștigat două titluri de campion, două Cupe și o Supercupă a Greciei, iar trei ani mai târziu era transferat de Schalke 04 pentru suma de două milioane de euro.

După alte patru sezoane era achiziționat de Bayer Leverkusen pentru 6,5 milioane de euro, iar în 2017 Hamburger SV plătea aceiași sumă pentru a-și asigura serviciile lui.

ADVERTISEMENT

În cei 10 ani petrecuți în Bundesliga a adunat 199 de partide și a marcat 15 goluri. Până să semneze cu FC U Craiova 1948 a mai jucat la Lokomotiv Zagreb, la Al-Fayha, în Arabia Saudită și la Atromitos.

500.000 de euro este cota de piață a lui Kyriakos Papadopoulos, conform transfermarkt

35 de meciuri și 4 goluri are Kyriakos Papadopoulos pentru prima reprezentativă a Greciei

ADVERTISEMENT