Fotbal intern

Kyros Vassaras, chemat în instanță pentru blaturile din Grecia! Ion Crăciunescu: „L-am adus în România să ne ducă la pământ”

07.02.2020 | 22:18
Kyros Vassaras chemat in instanta pentru blaturile din Grecia Ion Craciunescu Lam adus in Romania sa ne duca la pamant
ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost chemat în instanță în Grecia pentru a fi interogat referitor la mai multe meciuri suspecte de blat din anul 2012. Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a răbufnit la auzul veștii, conform Prosport.

Vassaras, chemat în instanță în Grecia pentru presupuse blaturi

Kyrios Vassaras conduce destinele arbitrajului românesc, însă mereu a fost contestat de oamenii de fotbal din România. Printre cei mai vehemenți contestatari se află Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru.

ADVERTISEMENT

„Pot să vă spun un singur lucru… Arbitrii și arbitrajul trebuie să ofere încredere. Această instituție când o privim, din orice unghi o privim, trebuie să exprime încredere. Pentru mine, Comisia Centrală de Arbitri din România nu inspiră niciun fel de încredere!

Noi suntem o mare rușine pentru toată lumea! De ce? Avem acolo corigenți, repetenți și nicio somitate a arbitrajului românesc. Am adus unul de afară care nu-mi inspiră încredere sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este o persoană care nu-mi inspiră încredere, cum nu-mi insipiră nicio încredere nicio persoană din actuala comisie.

Mai este o chestiune, pe care nu o poate contesta nimeni. Arbitrajul din Grecia este la pâmânt! La pământ! Și noi am luat pe unul din Grecia, să ne ducă la pământ și pe noi?”, a declarat Crăciunescu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Grecii investighează mai multe blaturi din 2012

Conform presei din Grecia, Vassaras a fost chemat alături de alți 28 de oficiali din fotbalul grec, pentru a ajuta la o anchetă în desfășurare, menită să scoată la iveală mai multe blaturi care au fost organizate în campionatul elen în anul 2012.

Evangelos Marinakis, Giannis Alafouzos și Dimitris Melissanidis, patronii echipelor Olympiakos, Panatinaikos, respectiv AEK Atena nu vor lipsi de la interogări.

ADVERTISEMENT
  • 28 de oficiali greci au fost chemați la audieri în scandalul blaturilor din Grecia