Fotbal intern

Kyros Vassaras i-a băgat în şedinţă pe arbitrii din Liga 1 Betano! Şeful CCA le-a reproşat erorile din ultimele etape. Ce arbitri vor fi suspendaţi. EXCLUSIV

26.02.2019 | 17:14
Kyros Vassaras ia bagat in sedinta pe arbitrii din Liga 1 Betano Seful CCA lea reprosat erorile din ultimele etape Ce arbitri vor fi suspendati EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a convocat tot lotul de arbitrii din Liga 1 la o şedinţă în care le-a reproşat pe un ton dur greşelile pe care le-au făcut în ultimele etape. Principalul vizat a fost Marcel Bîrsan, cel care nu a acordat nici măcar fault la intrarea criminală a lui Ousmane Viera la Ianis Hagi, în meciul Sespi-Viitorul, încheiat 0-0. Atunci, fotbalistul lui Sepsi a fost la un pas să îi rupă piciorul lui Ianis.

Marcel Bîrsan va fi reţinut de la delegări după greşelile din ultimele etape. Marea greşeală a arbitrului FIFA este cea din meciul Sepsi-Viitorul când Viera a avut o intrare criminală la Ianis Hagi şi fundaşul lui Sepsi nu a văzut nici măcar cartonaşul galben după acea fază. FANATIK a dezvăluit motivul uluitor pentru care Bîrsan nu l-a avertizat pe Viera: arbitrul nu a văzut cine l-a faultat pe Ianis şi nici asistenţii nu puteau să îl ajute. Observatorul partidei, Zoltan Szekely a scris atunci în raport că intrarea lui Viera trebuia sancţionată cu cartonaş roşu.

ADVERTISEMENT
Kyros Vassaras, şeful CCA
Kyros Vassaras, şeful CCA

Kyros Vassaras i-a băgat în şedinţă pe arbitrii din Liga 1! Kovacs şi Avram nu au scăpat

Nici Istvan Kovacs nu a scăpat la şedinţa lui Kyros Vassaras. “Centralul” din Carei nu a acordat un penalty clar pentru Gaz Metan Mediaş în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, la scorul de 1-0 pentru echipa lui Neagoe. Meciul s-a încheiat 1-0 şi la finalul meciului a izbucnit un scandal în care Kovacs era acuzat că a ajutat echipe de etnie maghiară şi că nu trebuia convocat la această confruntare.

Înainte, în timpul şi după derby-ul FCSB – Craiova, discuţiile despre arbitraj au ţinut capul de afiş. Oltenii au fost nemulţumiţi de delegarea centralului Marius Avram la derby-ul de pe Arena Naţională, în condiţiile în care bucureşteanul ar fi bun prieten cu familia Argăseală. Nici la finalul derby-ului spiritele nu s-au calmat, Avram fiind acuzat de U Craiova că a arbitrat şmechereşte şi că nu i-a eliminat de la gazde pe Mihai Pintilii şi Mihai Bălaşa.

ADVERTISEMENT