Sport

L-a bătut pe Benny Adegbuyi cu mâna ruptă! Imagine incredibilă cu brațul lui Ben Saddik

09.12.2018 | 11:56
La batut pe Benny Adegbuyi cu mana rupta Imagine incredibila cu bratul lui Ben Saddik

Jamal Ben Saddik l-a bătut pe Benny Adegbuyi în finala piramidei de la Rotterdam, deși a avut mâna ruptă! Luptătorul marocan a reușit să-l pună la podea pe român, în ciuda faptului că a intrat în meci cu un dezavantaj clar. Saddik „l-a executat” pe Adegbuyi după numai două minute. Culmea este că nu s-a ferit deloc să își folosească mâna accidentată.

Ben Saddik a luptat pentru titlul mondial împotriva lui Rico Verhoeven în urmă cu an de zile, apoi și-a menținut ritmul bun. La Rotterdam s-a bătut cu australianul Junior Tafa în sferturi. A urmat brazilianul Guto Inocente pe care l-a învins la puncte. Imediat a fost preluat de echipa medicală care a încercat să-l aducă la un nivel optim pentru duelul cu Adegbuyi din ultimul act.

L-a bătut pe Benny Adegbuyi cu mâna ruptă!

Deși a știut de suferința adversarului, românul nu a putut să-și creeze un avantaj. Benny Adegbuyi l-a bătut în sferturi pe polonezul Arkadiusz Wrzosek pe care l-a pus de două ori la podea. Luptătorul a avut probleme serioase în semifinale. A pierdut prima repriză cu olandezul Jahfarr Wilnis, apoi și-a adjudecat a doua rundă. În decisiv, Adegbuyi era condus, dar pe final de meci, l-a trimis în lumea viselor pe Wilnis.

A urmat șocul cu Ben Saddik încheiat însă mult prea repede. La finalul meciului, marocanul a mers în fața presei cu mâna descoperită. A fost momentul în care jurnaliștii au fotografiat brațul luptătorului, unul vizibil umflat și pe care Saddik se ferea, de data aceasta, să-l mai folosească. Nu a ratat prilejul nici Daniel Ghiță care l-a pus la punct imediat pe Benny Adegbuyi tocmai pentru acest fapt. “Lupu te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură! Cum te bucurai tu când am pierdut eu. Ce zici de Karma?”, a scris Daniel Ghiţă pe reţelele sociale.

  • 6 partide a pierdut de-a lungul carierei Benny Adegbuyi în circuitul profesionist