Sporturi

L-a bătut pe Klitscho, dar a vrut să se sinucidă! Cum voia să se omoare Tyson Fury! “Mă trezeam dimineața cu gândul că nu mai vreau să traiesc”

26.10.2018 | 18:03
La batut pe Klitscho dar a vrut sa se sinucida Cum voia sa se omoare Tyson Fury Ma trezeam dimineata cu gandul ca nu mai vreau sa traiesc

Succesul nu vine întotdeauna cu liniște. Este și cazul lui Tyson Furi, care l-a bătut pe celebrul Klitscho, dar apoi a vrut să se sinucidă! Pugilistul britanic a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în 2015 după ce a reușit prin decizie unanimă să-l învingă pe campionul mondial. Nu toate au mers însă bine după acea luptă. Fury recunoaște că a căzut într-o depresie cruntă în urma partidei, totul fiind cauzat de atenția cu care era înconjurat.

Englezul a povestit presei cum a început să bea câte 18 halbe de bere pe zi, dar lucrurile nu s-au oprit aici. În vara lui 2016, Fury recunoaște că a încercat să-și ia viața, dar s-a răzgândit în ultima clipă.

L-a bătut pe Klitscho, dar a vrut să se sinucidă! Tyson Fury în ring
Tyson Fury are 27 de victorii la profesioniști din tot atâtea lupte

L-a bătut pe Klitscho, dar a vrut să se sinucidă!

“Mă trezeam dimineața cu gândul că nu mai vreau să trăiesc. Le făceam tuturor din jurul meu viața un coșmar, nimeni nu putea să se mai înteleagă cu mine. Aveam tot felul de idei nebune. Mi-am cumpărat un Ferrari decapotabil în vara lui 2016. Mergeam pe o autostradă cu 300 km/h și mă îndreptam către un pod. Nu-mi păsa de nimic, voiam atât de mult să mor! Renunțasem la viața mea deja, dar în timp ce mă îndreptam către prăpastie o voce parcă îmi spunea să mă gândesc la copiii mei, la familie, cum o să crească fiii și fetele tale fără tată.

Înainte să ajung la pod am tras pe dreapta pe autostradă, nu știam ce să fac, tremuram tot, îmi era frică. Atunci mi-am spus că nu mă voi mai gândi să-mi iau viața vreodată!”, a declarat Tyson Fury în emisiunea comediantului Joe Rogan difuzată pe Youtube. Fury a luptat în 27 de partide și a reușit să le câștige pe toate. Mai mult de atât, 19 dintre ele s-au terminat înaintea gongului final.

  • 12 august 1988 este data la care s-a născut Tyson Fury