News

L-a decapitat și i-a lăsat capul în fața unui tribunal din Bonn. Scene macabre în Germania

Scene șocante înregistrate recent în orașul german Bonn. Polițiștii au fost informați de trecători că au observat un individ care a lăsat capul unui bărbat în fața intrării principale a tribunalului regional.
29.06.2022 | 19:10
La decapitat si ia lasat capul in fata unui tribunal din Bonn Scene macabre in Germania
Suspectul a decapitat victima pe malul Rinului și apoi i-a dus capul în fața unui tribunal din Bonn. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Imaginile terifiante au fost raportate marți, în jurul orei 17:40, chiar în Centrul Vechi al orașului vechi din Bonn. Imediat, la fața locului au ajuns primele echipaje de poliție.

Suspectul nu a opus rezistență în momentul arestării

Oamenii legii l-au identificat rapid pe individul suspectat că este autorul faptei reprobabile. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, despre care un martor a declarat că nu s-a opus arestării.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a stat acolo, la câțiva metri de cap. Și-a permis să fie arestat fără să opună rezistență”, a spus martorul citat de jurnaliștii germani de la BILD.

Ulterior a fost găsit și cadavrul, pe malul Rinului, lângă Alter Zoll, la un kilometru distanță de tribunal. Se presupune că suspectul a circulat prin oraș având cu el capul secționat. După ce au acoperit capul tăiat cu folie neagră, polițiștii au blocat marți seara Wilhelmstraße. De asmenea, circulația trenurilor a fost oprită.

ADVERTISEMENT

Despre acest episod șocant, purtătorul de cuvânt al poliției, Robert Scholten, a declarat: ”Lucrăm cu echipa de la omucideri. Vom inspecta ambele locuri și vom interoga persoana arestată.”

La fața locului au fost sosit și criminaliștii, iar oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum a murit victima. Potrivit informațiilor BILD, bărbatul decapitat are 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Suspectul avea antecedente penale

Suspectul era cunoscut de poliție, din cauza infracțiunilor legate de droguri. Pentru moment nu este clar ce relație au avut cei doi bărbați sau dacă se cunoșteau.

Nu a fost găsit nici intrumentul folosit pentru decapitare. Potrivit primelor constatări, atât suspectul, cât și victima sunt persoane fără adăpost. Anchetatorii au cerut celor care au informații suplimentare despre acest caz să sune la numărul 0228 15-0.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în luna februarie, o știre despre decapitarea unei femei din Iran făcea ocolul lumii. Tânăra iraniană se numea Mona Heydari și a fost căsătorită obligatoriu de familie.

Asta s-a întâmplat cu unul dintre verii săi, când ea avea 15 ani, Nemulțumită din cauza acestui aranjament, adolescenta a fugit în Turcia. Totuși, familia a presat-o să se întoarcă la soț, în Iran.

I s-a promis că nu i se va întâmpla nimic dacă va reveni în țara natală. Din nefericire, fostul soț avea alte planuri… La puțin timp după ce s-au întâlnit, bărbatul a decapitat-o. În Iran, o astfel de faptă se numește ”crimă de onoare”.  După ce a ucis-o, dezaxatul ar fi arătat capul fetei pe străzi, în timpul unei plimbări în care se lăuda cu fapta lui.

 

 

 

ADVERTISEMENT