Sporturi

L-a desfigurat! Arbitrul a oprit meciul când a văzut cum arată. Video

20.05.2018 | 18:15
La desfigurat Arbitrul a oprit meciul cand a vazut cum arata Video

Mason Cartwright a fost desfigurat de adversarul său, Darren Tetley, în timpul unui meci de box la categoria semimijlocie. Mason Cartwright a fost făcut KO în runda a 7-a, dar arbitrul a oprit lupta abia în repriza a 9-a, după ce ringul de box s-a umplut de sânge. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Cei doi boxeri au jucat în deschiderea meciului dintre Josh Warrington și Lee Selby. Mason Cartwright a fost făcut KO  în runda a 7-a, dar și-a revenit și a continuat lupta. Meciul a fost oprit în cele din urmă în repriza a 9-a, după ce Darren Tetley i-a aplicat lui Cartwright o serie de lovituri în urma cărora l-a desfigurat. Arbitrul a decis că lupta nu mai poate continua pentru că ringul de box era plin de sânge, iar Cartwright avea buza de sus despicată.

Mason Cartwright, făcut KO în timpul unui meci de box
Mason Cartwright a vrut să continue meciul de box cu Tetley

Boxerul și-a făcut poze și le-a pus pe internet după meci

Decizia arbitrului l-a enervat la culme pe Cartwright, care a susținut că poate duce meciul până la capăt. Pugilistul și-a făcut mai multe poze după meciul de box și le-a postat pe rețelele de socializa. Ba mai mult, s-a și filmat în timp ce aștepta să primească îngrijiri medicale la spital și a pus videoclipul pe Twitter.

“Dacă ar fi fost după mine, aș fi luptat runda a 10-a o zi întreagă, să îmi arăt abilitățile de boxer. Mă voi întoarce”, este mesajul care însoțește filmulețul de pe Twitter.