ADVERTISEMENT
Carousel hot news

LPF demască transferul lui Andrei Vlad la Steaua: “Riscă suspendarea”

Scandalul care îl are în prim plan pe Andrei Vlad, goalkeeperul formaţiei CS Universitatea Craiova, a ajuns la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal). Portarul în vârstă de 18 ani şi-a reziliat...
Autor: Iuliana Spirache | 30.06.2017 | 14:54
LPF demască transferul lui Andrei Vlad la Steaua:

Scandalul care îl are în prim plan pe Andrei Vlad, goalkeeperul formaţiei CS Universitatea Craiova, a ajuns la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal). Portarul în vârstă de 18 ani şi-a reziliat contractul cu formaţia finanţată de Mihai Rotaru şi ar fi semnat deja o înţelegere cu Steaua, valabilă din iulie 2018.

ADVERTISEMENT

Oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova au aflat despre decizia lui Andrei Vlad de a semna cu formaţia finanţată de Gigi Becali şi au reclamat-o pe Steaua la LPF.

“S-a intrat într-un litigiu între cele două cluburi, Craiova şi FCSB, pentru că portarul Craiovei, Andrei Vlad, mai are un an de contract şi el ar fi semnat deja cu FCSB. Şi atunci se intră sub o perioadă de suspendare. Existp riscul ca el să fie suspendat, E iminent, de fapt, dacă lucrurile nu se rezolvă altfel”, a spus Marius Mitran, directorul de comunicare al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), la “Ora exactă de sport”.

Anamaria Prodan, impresarul lui Andrei Vlad, susţine că jucătorul nu a semnat cu o altă echipă şi că îşi asumă decizia de a rezilia contractul cu CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Anamaria Prodan, impresarul lui Andrei Vlad. “Jucătorul a reziliat contractul unilateral cu CS Universitatea Craiova. E pentru prima dată în România când se întâmplă aşa ceva. Şi-a asumat tot. Procesul va fi de lungă durată. Eu sunt de partea jucătorului, de aceea îl reprezint. Clubul probabil îl va da în judecată. Comisia va judeca, riscă o pedeapsă între 16 şi 24 de etape de suspendare, iar apoi poate semna cu orice echipă. Nu mai putea să reziste nici măcar un minut acolo, nici un an, cât mai avea contract. El se va legitima la un alt club, iar după ce se va da sentinţa, va sta între 16 şi 24 de etape.” – VEZI DETALII.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT