News

L-am găsit pe tatăl lui Alibec! Fabulos: cum arată şi cu ce se ocupă!

Gevrim Alibec, tatăl atacantului de la FCSB, a acceptat să vorbească pentru cititorii FANATIK despre viaţa sa actuala, despre ocupaţia sa şi să îşi deschidă sufletul în ceea ce-l priveşte pe băiatul său!
28.03.2018 | 19:46

De fiecare dată când Denis Alibec a fost criticat de patronul Gigi Becali sau de alte persoane din fotbalul românesc, singura care a ieşit să îi ia apărarea a fost mama fotbalistului, Emilia Stroe. Femeia care l-a crescut pe jucător a făcut scut în jurul lui Denis. Dar câtă lume nu s-a întrebat ce face acum Gevrim Alibec, tatăl vârfului FCSB? Cum mai arată fostul jucător care făcea ravagii în Dobrogea în anii 80? FANATIK.RO a reuşit să îl descopere pe acesta cu ajutorul unchiului lui Denis, Gelil Alibec, şi al vărului, Ergun Alibec. De aici a urmat un dialog în patru sincer, tăios şi plin de dezvăluiri surprinzătoare!

Primul episod: cum a ajuns în Anglia?

Unchiul lui Denis Alibec ne introduce în noua lume în care trăieşte Gevrim: “Stăm împreună în Anglia. Eu sunt aici de doi ani, de un an a venit şi fratele meu”, începe Gelil, cel mai vorbăreţ dintre Alibeci. “Lucrăm la o firmă de saltele. Producem tot ce se poate, şi gamă de lux, şi pentru case obişnuite şi pentru hoteluri renumite. Firma este foarte cunoscută aici. Muncim toţi trei împreună”, povesteşte tatăl fotbalistului FCSB. Fost jucător în tinereţe şi el, Gevrim Alibec încă practică fotbalul.

Echipă de old-boys ca în Turnul Babel!

Părintele lui Denis face parte alături de fratele său şi de nepot dintr-o echipă de old-boys din Birmingham, oraşul unde locuiesc. De altfel, ei trei au pus bazele formaţiei. Se strâng în fiecare săptămână şi joacă la sală sau pe sintetic cu diverse echipe locale sau cu invitaţi ai firmei şi prieteni. “Cu limba e mai greu, că suntem toate naţiile acolo. Noroc că ştim fotbal”, glumeşte Gelil Alibec. “Avem în echipă trei Alibeci, un afghan, un indian, un irakian şi doi pakistanezi”, completează, printre râsetele tuturor, bărbatul. Cel mai bun dintre ei rămâne tatăl lui Denis, deşi a ajuns la 55 de ani. “Pe vremuri, noi eram Spaima Dobrogei! Trifane, aşa să scrii! Că lumea poate nu ştie!”. Şi aşa am scris.

Se pricepe şi cu mâinile: pasionat de snooker!

Ajuns de un an în Anglia, nea Gevrim, cum i-am spus pe tot parcursul dialogului nostru, s-a adaptat rapid noilor rigori. E fascinat nu doar de fotbal, care rămâne Sportul Rege, ci şi de snooker: “Îmi place foarte mult şi am şi jucat de câteva ori, când am avut ocazia”, spune timid acesta. Vărul lui Denis l-a moştenit pe tatăl său Gelil şi preia firul discuţiei: “E înnebunit după snooker! Am şi fost de câteva ori la meciuri când am avut ocazia. L-am văzut şi pe O’Sullivan şi pe alţi jucători mari! E un sport frumos”.

Nu a mai vorbit de un an cu Denis!

Inevitabil, uşor, dar sigur, ajungem şi la subiectul Denis Alibec. “Cum e relaţia dumneavoastră cu el? Când aţi vorbit ultima dată?”. Bărbatul cărunt, în care sclipesc aceiaşi ochi plini de fulgere ca ai atacantului de la FCSB, ezită. Unchiul lui Denis sare imediat în ajutorul fratelui său: “De când e în Anglia nu a mai vorbit cu Denis! Când era în ţară, discutau, dar mai mult la telefon. Acum sunt şi distanţă şi timpul şi altele…”. Despre acel şi “altele” puteţi citi în episoadele viitoare ale dialogului cu familia Alibec: cum a spart televizorul de furie tatăl lui Alibec, ce părere are despre Dică şi care e cel mai bun antrenor din cariera fotbalistului FCSB!

Tags:
Fotomodelul Andre Bîrleanu, criticat chiar propriul tată după ce ar fi violat o...
Fotomodelul Andre Bîrleanu, criticat chiar propriul tată după ce ar fi violat o tânără: "Este incalificabil. Îmi pare rău pentru el. Nu-l pot ajuta"
„Războiul s-ar putea extinde pe teritoriul NATO”. Mișcări în România pentru consolidarea apărării...
„Războiul s-ar putea extinde pe teritoriul NATO”. Mișcări în România pentru consolidarea apărării la Dunăre
Partenerul Andreei Bălan s-a convins, la nici patru luni de la începerea relației
Partenerul Andreei Bălan s-a convins, la nici patru luni de la începerea relației
Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan: Conexiunea noastră este una...
Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan: Conexiunea noastră este una divină!
Scene revoltătoare. Bărbat filmat când își biciuiește calul și-l forțează să tragă o...
Scene revoltătoare. Bărbat filmat când își biciuiește calul și-l forțează să tragă o camionetă înfrânată, ca să-l poată vinde scump VIDEO
Fabrica din România în care se făcea cea mai bună bere din lume,...
Fabrica din România în care se făcea cea mai bună bere din lume, transformare radicală. Ce s-a ales de locul care a scris istorie
DANA NĂLBARU S-A DESPĂRȚIT! Este anunțul dimineții în România
DANA NĂLBARU S-A DESPĂRȚIT! Este anunțul dimineții în România
Cine e Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI: venituri de 6.500 € pe lună...
Cine e Adrian Ivan, rectorul Academiei SRI: venituri de 6.500 € pe lună și și-a copiat cinci cărți
Horoscopul banilor pentru luna octombrie. 6 semne zodiacale sunt sub semnul abundenței
Horoscopul banilor pentru luna octombrie. 6 semne zodiacale sunt sub semnul abundenței
Cum a demonstrat un pastor că există Dumnezeu. Nu i-a fost frică nici...
Cum a demonstrat un pastor că există Dumnezeu. Nu i-a fost frică nici de lei
Mama lor îi lăsase să se joace în cameră, dar când i-a verificat...
Mama lor îi lăsase să se joace în cameră, dar când i-a verificat băieții dispăruseră. Când s-a uitat mai atent la bibliotecă s-a îngrozit. Ce se întâmplase cu copiii ei
Asta da, bombă! Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla....
Asta da, bombă! Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra
De ce ardelenii salută cu 'Servus'? De la ce vine 'Servus'?
De ce ardelenii salută cu 'Servus'? De la ce vine 'Servus'?