News

L-au atacat cu săbiile pe patronul unui bar! Ce au decis procurorii

04.09.2020 | 16:50
Unul dintre agresori spune că și el a fost lovit. Sursa foto - monitorulsv.ro
ADVERTISEMENT

L-au atacat cu săbiile pe patronul unui bar! Este povestea a trei bărbați din Suceava. Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal au anunțat că i-au trimis în judecată.

Cei trei inculpați se aflau în arest preventiv. Nu e singura infracțiune pentru care trebuie să răspundă. Aceștia sunt acuzați de mai multe fapte.

ADVERTISEMENT

Printre ele se află tentativă de omor, distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ce se întâmplă cu bărbații care au atacat cu săbiile un patron de bar

Pe 4 august, noaptea, după ora 23.00, trei indivizi de etnie romă au tăbărât cu săbiile tip macetă pe patronul unui bar din centrul comunei, lovindu-l în zone vitale ale corpului:

ADVERTISEMENT

”Inculpații s-au organizat și înarmat fiecare cu câte o sabie metalică de tip macetă și s-au deplasat lângă, iar apoi pe terasa unui bar din zona rurală a județului Suceava.

Acolo, în prezența mai multor clienți, după un scurt conflict verbal, inculpații au lovit-o cu săbiile în mod repetat, cu intensitate, la nivelul capului și al umerilor, pe persoana vătămată, producându-i acesteia leziuni prin lovire și tăiere care au necesitat pentru vindecare 10 – 12 zile îngrijiri medicale”, a rezultat din ancheta coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

ADVERTISEMENT

Concret, deși leziunile nu au pus viața victimei în pericol, faptul că agresorii au lovit cu săbii în zona capului arată că aceștia au avut intenția de a ucide.

Conform informațiilor pe care le-au strâns procurorii, persoana vătămată a reușit să se refugieze și să se baricadeze în interior.

ADVERTISEMENT

Nici atunci nu s-au oprit inculpații. Au început să profereze amenințări cu moartea la adresa sa și au lovit ușa și fațada clădirii barului cu săbiile

Marian Râpă, Cătălin Râpă și Ciprian Hrib, toți din Arbore, sunt cei trei arestați preventiv în acest dosar. Aceștia sunt veri și au spus că au fost făcuți țigani și provocați de victimă și încă un bărbat cunoscut ca violent în localitate.

Mai mult de atât, unul dintre cei arestați susține chiar că a fost înțepat cu cuțitul înainte de a avea la rândul său reacția violentă, depunând o reclamație în acest sens.

Înainte de agresiune, cei trei au filmat din mașină cum cel pe care aveau să-l atace ulterior avea un cuțit în mână. Totuși, pe imagini se vede cum și unul dintre cei trei inculpați are o sabie în mână, în interiorul mașinii, cu care se manifestă amenințător.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: