Sport

Atacat unde îl doare! După ironiile fanilor, Cristiano Ronaldo a fost „înțepat” și de propriul antrenor. Update

Cristiano Ronaldo nu a reușit să se facă remarcat nici în al doilea meci oficial în tricoul lui Al Nassr. Fanii l-au luat în vizor pe starul lusitan.
27.01.2023 | 16:53
Atacat unde il doare Dupa ironiile fanilor Cristiano Ronaldo a fost intepat si de propriul antrenor Update
Cristiano Ronaldo a fost ținta unor scandări din partea fanilor lui Al Ittihad. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
27-01-2023
14:59

Cristiano Ronaldo, „înțepat” de Rudi Garcia

Cristiano Ronaldo a fost integralist în eșecul lui Al Nassr, scor 1-3 cu Al Ittihad în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite. Starul lusitan nu a izbutit să marcheze nici la al doilea meci oficial în tricoul saudiților. 

Mai mult decât atât, Rudi Garcia, antrenorul lui Al Nassr, a avut o declarație surprinzătoare, punând eșecul pe seama ratării lui Cristiano Ronaldo din prima repriză a meciului.

„Unul dintre lucrurile care au schimbat cursul jocului a fost ratarea lui Cristiano Ronaldo din prima repriză.

Îi felicit pe cei de la Al_ittihad. S-au prezentat mult mai bine în prima repriză decât noi. În partea a doua am fost mai buni, dar nu am reușit să întoarcem scorul”, a declarat Rudi Garcia, conform Sportbible

Al Nassr a pierdut biletul spre finala Supercupei Arabiei Saudite, deși Cristiano Ronaldo a fost integralist pentru a doua oară consecutiv. Echipa lui Rudi Garcia a pierdut, scor 3-1 cu Al Ittihad, iar starul lusitan a fost luat în vizor.

Fanii saudiți i-au strigat lui Cristiano Ronaldo: „Messi, Messi!”

Singurele goluri ale lui Cristiano Ronaldo după transferul la Al Nassr au fost marcate în amicalul de lux contra lui PSG. În etapa precedentă, fostul fotbalist al lui Manchester United a jucat, de asemenea, toate minutele, dar nu a reușit să marcheze împotriva lui Al Ettifaq, scor 1-0 în favoarea echipei lui Rudi Garcia.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost surprins dezamăgit și frustrat în mai multe momente ale partidei cu Al Ittihad. În drumul spre vestiare, în timp ce jucătorii celor două echipe părăseau terenul, superstarul portughez a fost ținta unor scandări ale fanilor lui Al Ittihad.

Mai exact, suporterii echipei câștigătoare i-au strigat în față lui Cristiano Ronaldo. „Messi, Messi!”, se poate auzi pe materialul adio. Transferul portughezului le-a deschis apetitul saudiților, care l-au invitat pe Lionel Messi la Al-Hilal, rivala lui Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Nota primită de Cristiano Ronaldo în Al Ittihad – Al Nassr 3-1

Al Ittihad a deschis scorul după un sfert de oră prin Romarinho, în timp ce avantajul a fost dublat de reușita lui Hamdallah în minutul 43. În repriza secundă, Talisca a redus din diferență în minutul 67.

Partida avea să fie rezolvată în prelungiri. Shanqeeti, din pasa aceluiași Romarinho, a stabilit scorul final și a contribuit la calificarea lui Al Ittihad în finala Supercupei Arabiei Saudite, unde o va înfrunta pe Al Feiha, care a învins-o pe Al Hilal, 1-0.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost notat cu 6.9 de către statisticienii de la Sofa Score. Cel mai bun jucător al lui Al Nassr a fost Luiz Gustavo, notat cu 7,5. Romarinho, care a contribuit la două goluri pentru Al Ittihad, a primit nota 8,9.

Mirel Rădoi, despre duelul cu Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită: „Mă bucur că îl prind ca antrenor”

Mirel Rădoi este noul antrenor al celor de la Al Tai și va încasa 1.200.000 milioane de dolari pe an, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Tehnicianul român a vorbit despre duelul cu Cristiano Ronaldo care va avea loc pe 15 mai.

ADVERTISEMENT

„Până atunci (n.r.: până la meciul cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr), mai sunt o grămadă de partide, dar mă bucur că îl prind ca antrenor și că nu l-am prins ca jucător, ca adversar, pentru că probabil că îmi făcea otită”, au fost cuvintele lui Mirel Rădoi.

Pentru Cristiano Ronaldo și Al Nassr urmează duelul din etapa a 15-a din campionatul Arabiei Saudite cu Al Fateh, 3 februarie, ora 17:00.

ADVERTISEMENT