News

L-au prins! Prima imagine cu ucigaşul de pe Calea Victoriei în cătuşe!

Tiberiu Crâmpei, criminalul care şi-a omorât joi dimineaţa fosta iubită într-un magazin de pe Calea Victoriei , a fost prins de poliţişti în urmă cu puţin timp chiar în apropiere de locul...
29.04.2016 | 00:04
Lau prins Prima imagine cu ucigasul de pe Calea Victoriei in catuse
ADVERTISEMENT

Tiberiu Crâmpei, criminalul care şi-a omorât joi dimineaţa fosta iubită într-un magazin de pe Calea Victoriei , a fost prins de poliţişti în urmă cu puţin timp chiar în apropiere de locul crimei.

El se întorcea la magazin, iar în momentul în care i-a văzut pe poliţişti, a luat-o la fugă. Oamenii legii, îmbrăcaţi în civil, au pornit în urmărirea criminalului, iar acesta a sărit un gard şi s-a făcut nevăzut printr-un gang. Poliţiştii au fost, însă, pe fază, l-au prins, l-au pus la pământ şi l-au încătuşat.

ADVERTISEMENT

Loredana a fost înjunghiată joi în magazinul norei lui Virgil Măgureanu şi a decedat după aproximativ 30 de minute. Medicul de la echipajul SMURD a declarat că aceasta avea mai multe plăgi tăiate şi a intrat în stop cardio-respirator, nemaiputând fi salvată în urma manevrelor de resuscitare.

Femeia era angajată la un magazin de pe Calea Victoriei din Capitală care aparţine fostei nore a lui Virgil Măgureanu. Din primele informaţii rezultă că în magazin mai era o vânzătoare, care în momentul în care colega ei a fost atacată, s-a ascuns în camera de depozitare. Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureau, fost director al Serviciului Român de Informaţii, a declarat că ucigaşul a intrat în magazin, a dus-o pe femeie spre toaletă, unde a înjunghiat-o. Aceasta a precizat că angajata ei i-a spus de mai multe ori că are probleme cu fostul ei iubit şi că a făcut mai multe sesizări la poliţie. Alina Petre a mai spus că angajata ei are un copil de şase ani pe care îl creşte singură.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.cancan.ro