Fotbal intern

L-au scos de pe teren plin de sânge și i-au cerut buletinul! Se întâmplă în Liga 1. “Nu ai acte!? Hai că nu moare”

Autor: Alexandru Năstase | 27.11.2018 | 10:06
Aisa Laidouni a venit cu foaia de joc să le dovedească medicilor cine este

Au fost momente cu adevărat revoltătoare la Voluntari acolo unde un jucător scos de pe teren plin de sânge nu a ajuns la spital imediat pentru că nu a avut buletinul la el. Medicii i-au cerut actul de identitate francezului Aisa Laidouni când a ajuns la ambulanță. Fotbalistul s-a accidentat rău în debutul partidei cu FC Viitorul și echipa medicală a decis să-l trimită la un consult de specialitate, însă, în mod șocant, doctorul de pe Salvare a refuzat inițial transportul.

Nu ai niciun act asupra ta?, a fost întrebarea care i-a blocat pe toți cei prezenți. Mai mult de atât, doctorul și-a continuat recitalul. ”El nu e urgenţă, nu moare. Putem să stăm şi să mergem după meci”, a mai adăugat acesta. VEZI ÎNTREAGA FAZĂ

L-au scos de pe teren plin de sânge și i-au cerut buletinul! Laidouni în salvare
Francezul a așteptat liniștit în salvare ca medicii să-l ducă la spital pentru a-i acorda îngrijiri suplimentare

L-au scos de pe teren plin de sânge și i-au cerut buletinul!

Spre stupoarea tuturor, dar mai ales a fotbalistului care privea uşor speriat către doctor, până la urmă s-a găsit o soluție salvatoare. Ai vreo poză cu paşaportul tău în telefon? Are. Abia după ce au primit răspunsul pozitiv din partea jucătorului, medicii de pe Salvare au decis că au suficiente motive pentru a pleca spre spital.

Fundașul a ajuns la FC Voluntari chiar în acest an. Fotbalistul cu origini algeriene a început fotbalul mare la Angers, grupare alături de care și-a făcut debutul și pe prima scenă, în Ligue 1. Se întâmpla pe 2 aprilie 2016, împotriva celor de la Troyes. Sezonul următor, fundașul a fost împrumutat la Les Herbiers, apoi la Chambly, formație care nu i-a dat prea multe șanse însă. A fost adus la Voluntari în ceea ce înseamnă de fapt prima experienţă a jucătorului departe de Franţa. Aisa Laidouni a semnat pentru trei ani de zile cu gruparea ilfoveană şi a fost în vară cel de-al 14-lea transfer făcut de Voluntari.

  • 6 partide a jucat deja Aisa Laidouni pentru FC Voluntari în Liga 1 Betano

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!