News

L-au sfidat pe Vladimir Putin la el acasă. Doi membrii ai trupei Rammstein s-au sărutat pe scenă, în Rusia!

01.08.2019 | 21:08
Lau sfidat pe Vladimir Putin la el acasa Doi membrii ai trupei Rammstein sau sarutat pe scena in Rusia

Doi membrii ai trupei Rammstein s-au sărutat pe scenă! Paul Landers și Richard Kruspe, membri ai trupei germane Rammstein, au protestat împotriva intoleranței autorităților față de comunitatea LGBT din Rusia sărutându-se pe scenă, chiar în timpul unui concert susținut la Moscova.

Doi membri ai trupei Rammstein s-au sărutat în timpul unui concert

Un videoclip filmat de Veronika Kuzmina și difuzat de Reuters arată momentul în care doi membri ai grupului german de rock Rammstein s-au sărutat în timpul unui concert la Moscova, lunea trecută. Paul Landers și Richard Kruspe s-au sărutat pe gură pe scenă în timp ce interpretau melodia ”Aüslander”, în semn de protest împotriva politicii anti-LGTBI predominante în Rusia.

Homosexualitatea nu este ilegală în țară, dar nu există legi care interzic în mod special discriminarea bazată pe orientarea sexuală. Nici căsătoria sau uniunile civile între persoane de același sex nu sunt legale în Rusia.

Trupa germană a protestat printr-un sărut împotriva intoleranței autorităților rusești față de comunitatea LGBT

După spectacol, trupa Rammstein a publicat fotografia sărutului pe contul său de Instagram, împreună cu mesajul „Rusia, te iubim”. Anterior, grupul german de rock și-a arătat deja sprijinul pentru comunitatea LGTBI la concertul lor de la Chorzów (Polonia), fluturând steagul comunității LGBT.

Modificările legislative din 2013 în Rusia au creat un loc neprielnic comunității LGBT+, iar crimele împotriva acesteia au crescut. Chiar recent, pe 21 iulie, o activistă a acestei comunițăți a fost găsită moartă în Sankt Petersburg.
Citeşte întreaga ştire: Doi membri ai trupei Rammstein s-au sărutat pe scenă la Moscova, ca mesaj de susținere a comunității LGBT+ din Rusia.

Tags: