Life

L-au trădat pe Alex Velea, dar au făcut-o pe bani serioși! Mario Fresh și Lino Golden, profit de zile mari

Mario Fresh și Lino Golden au fost în centrul unui scandal de zile mari cu Alex Velea, acesta din urmă acuzându-i pe mai tinerii săi colaboratori că l-ar fi trădat și că au dorit să facă bani, pe cont propriu, cu ce i-a învățat el.
25.10.2021 | 14:54
Lau tradat pe Alex Velea dar au facuto pe bani seriosi Mario Fresh si Lino Golden profit de zile mari
Lino Golden si Mario Fresh sau despartit de Alex Velea si s-au apucat sa faca bani cu firmele lor Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iar dacă disputa dintre cei trei artiști a fost una pe măsură în urmă cu ceva timp, rezultatele financiare ale lui Mario Fresh și ale lui Lino Golden par să arate că au făcut o afacere când l-au părăsit pe Alex Velea.

Lino Golden și Mario Fresh au făcut bani serioși după despărțirea de Alex Velea

După un scandal uriaș care a avut loc anul trecut între, pe de-o parte, Lino Golden și Mario Fresh, iar de cealaltă parte  – Alex Velea și Antonia, cei doi tineri au decis să își facă propriile case de producție și să nu mai depindă de Golden Gang-ul propus și susținut de fostul lor mentor.

ADVERTISEMENT

Iar succesul pe care l-au avut este incontestabil, atât Lino Golden, cât și Mario Fresh, depunând acte contabile la ANAF care dovedesc că le-a mers foarte bine și fără Alex Velea.

Astfel, conform bilanțurilor contabile consultate de FANATIK, firma lui Lino Golden a avut, în 2020, o cifră de afaceri de peste 365.000 de lei, cu o treime mai mare decât în anul anterior, iar compania lui Mario Fresh a ajuns la aproape 200.000 de lei la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi se pot lăuda și cu profiturile obținute într-un an în care pandemia de coronavirus a făcut ravagii în România, iar numărul de concerte pe care le-ar fi putut susține Lino Goden sau Mario Fresh au fost mult reduse.

Lino Golden și Mario Fresh, profituri de zeci de mii de euro

”Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

ADVERTISEMENT

Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a explicat Alex Velea pentru FANATIK, la începutul acestui an.

Și, fără să stea prea mult pe gânduri, Mario Fresh și Lino Golden s-au apucat de făcut bani fără ajutorul lui Alex Velea. Iar conform datelor fiscale înregistrate de ANAF, Lino Golden a reușit să aibă un profit în creștere cu aproape 50% după ce l-a părăsit pe Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Astfel, la acest capitol, firma înregistrată pe numele lui și care are ca activitate creația și interpretarea artistică a avut un profit de peste 300.000 de lei, adică peste 40.000 de euro.

Nici Mario Fresh nu stă rău la capitolul profit în anul 2020, chiar dacă nu a obținut aceleași sume ca și Lino Golden. Mai exact, cum și cifra de afaceri a fost mai mică, profitul acestuia s-a ridicat la ”doar” 165.000 de lei, adică bine peste 30.000 de euro.

Alex Velea, scandal de zile mari cu Lino Golden și Mario Fresh

După ani buni în care Lino Golden și Mario Fresh au învățat meserie de la Alex Velea, cei trei au pus punct colaborării lor muzicale și nu au făcut-o prea elegant, disputele lor ținând capul de afiș al presei tabloide anul trecut.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa”, a scris Velea pe Story chiar de ziua lui Lino Golden, anul trecut, în plin scandal cu acesta și cu Mario Fresh.

Nici Antonia nu a fost tocmai îngăduitoare cu cei doi tineri, ea fiind chiar mai virulentă împotriva lor decât viitorul ei soț. ”Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe”, spunea Antonia.

Lino Golden și Mario Fresh, replici dure pentru Alex Velea

Evident, replicile nu au lipsit, iar Lino Golden și Mario Fresh l-au taxat pe Alex Velea susținând că, în fapt, ei au fost cei trădați de artist. ”Iubesc prea mult. (…) Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia”, explica Mario Fresh.

Lino Golden promitea că va spune adevăruri dureroase despre Alex Velea după ce, o perioadă, i s-a alăturat rivalului mentorului său, Aby, și l-a făcut praf în repetate rânduri. Apoi însă, încercând să calmeze situația, Lino Golden i-a mulțumit lui Alex Velea și a anunțat că nu mai are nicio colaborare cu acesta.

Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte”, scria, anul trecut, Lino Golden pe Instagram.

ADVERTISEMENT