Nicio categorie

L-a învins în urmă cu 15 ani. Reuşeşte şi astăzi la US Open?

Astăzi se dispută cele două semifinale ale tabloului masculin de la US Open. Cea dintre Rafael Nadal şi Richard Gasquet are un favorit clar, ibericul fiind unul dintre cei mai în formă jucători...
07.09.2013 | 14:44
L-a învins în urmă cu 15 ani. Reuşeşte şi astăzi la US Open?

Astăzi se dispută cele două semifinale ale tabloului masculin de la US Open. Cea dintre Rafael Nadal şi Richard Gasquet are un favorit clar, ibericul fiind unul dintre cei mai în formă jucători ai circuitului.

Nadal a trecut fără mari probleme de adversarii săi la acest Grand Slam, printre victimele sale numărîndu-se jucători precum Harrison, Da Silva, Dodig, Kohlschreiber sau Robredo. Spaniolul a pierdut doar un set, în optimi, la tiebreak. De partea cealaltă Gasquet s-a luptat pentru locul din semifinale, trecînd pe parcusul celor 2 săptămîni de Russell, Robert, Tursunov, Raonic sau Ferrer.

Cei doi jucători s-au mai întîlnit de 10 ori, de fiecare dată avînd cîştig de cauză spaniolul. Cel mai probabil ibericul va cîştiga şi astăzi, forma sa fiind decisivă.

Însă diferenţa de valoare dintre cei doi nu era aşa mare şi acum 15 ani. Nadal şi Gasquet au jucat o partidă la vîrsta de 13 ani pe care francezul a cîştigat-o în trei seturi. Poate repeta performanţa de acum 15 ani într-o semifinală de Grand Slam?

VIDEO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri