Life

La 10 ani de la un scandal monstru cu turcii, Virgil Ianțu se întoarce la Kanal D! Câți bani a pierdut vedeta

Virgil Ianțu a așteptat 10 ani să se întoarcă la Kanal D după ce, acum 10 ani, între vedetă și turci a avut loc un scandal monstru, tranșat în instanță.
18.11.2022 | 17:30
La 10 ani de la un scandal monstru cu turcii Virgil Iantu se intoarce la Kanal D Cati bani a pierdut vedeta
Virgil Ianțu se întoarce în studiourile Kanal D, la invitația jurnalistei Denise Rifai, după ce a înghețat relațiile cu turcii timp de 10 ani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu este invitatul săptămânii pentru Denise Rifai, jurnalista care, recent, a obținut premiul TV Mania pentru cea mai bună emisiune de interviu portret. Dar, pentru Ianțu nu este prima oară când calcă în studiourile de acolo, el fiind cel care, timp de aproape doi ani, a prezentat show-ul Vrei să fii miliardar pentru postul turcesc.

Virgil Ianțu, scandal uriaș cu Kanal D! S-a lăsat cu procese

Acum exact 10 ani, Virgil Ianțu încheia colaborarea cu turcii de la Kanal D. Doar că, la acea vreme, apele nu erau deloc liniștite. Mai exact, la acea vreme, prezentatorul emisiunii Vrei să fii milionar intra într-un conflict cât se poate de serios cu șefii turci.

ADVERTISEMENT

“După cum ați observat, în anul care a trecut (2011, n. red.), organizatorii au făcut multe modificări cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, începând de la numărul de episoade și până la conținutul și durata acestora.

Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbată, ca mai apoi și durata unui episod să fie înjumătățită. A fost o politică pe care nu am înțeles-o si care a privat și publicul, câștigat de Kanal D datorită acestei emisiuni, de motivul pentru care se îndreptase spre acest post”, a postat Virgil Ianțu, la acea vreme, pe contul sau de Facebook, conform Revista Tango.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, Virgil Ianțu se și trezea trimis la plimbare de Kanal D, motiv pentru care prezentatorul quiz-show-ului Vrei să fii milionar a luat decizia să îi dea în judecată pe turci. Motivele, conform sursei citate, erau explicate chiar de el.

Contractul meu nu a fost onorat în ultimele luni. Din punctul meu de vedere nu mai exista de mult acest contract. Au fost probleme de ordin financiar, pe lângă altele, profesionale. În toamna lui 2012 am avut mai multe discuții cu cei din Kanal D. Le-am spus că `Nu mai pot continua așa`. I-am întrebat: `Voi veniți la serviciu cu o treime din salariu?`. După aceea, m-am gândit mai bine, mi-am asumat pierderea și am filmat si sezonul trei”, spunea Ianțu.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu, bun de plată pentru turcii de la Kanal D

Cu toate acestea, Virgil Ianțu nu avea prea mare succes în fața judecătorilor. Astfel, după doi ani de judecată, Virgil Ianțu ajungea în situația să piardă procesul pe care îl deschisese și, mai mult decât atât, era nevoit să plătească și cheltuieli de judecată.

Iar suma pe care o avea de plătit, la acea vreme, nu a fost deloc una mică, turcii având grijă să ”o taxeze” crunt pe fosta vedetă a postului lor. Mai exact, la acea vreme, Virgil Ianțu avea de dat câteva mii bune de euro ca taxe pentru cheltuielile de judecată și onorariile avocaților de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De atunci, Virgil Ianțu nu a mai avut ocazia să ajungă în studiourile Kanal D până când Denise Rifai a dorit să realizeze emisiunea 40 de întrebări cu artistul care, de-a lungul timpului, a impresionat atât în muzică, cât și în lumea televiziunii.

Virgil Ianțu, invitatul emisiunii lui Denise Rifai

Duminică, pe 20 noiembrie 2022, Virgil Ianțu este invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Cei doi realizatori TV vor sta față în față, iar Virgil Ianțu va răspunde tirului necruțător de întrebări al frumoasei vedete de la Kanal D.

Printre întrebările care îi vor fi puse lui Virgil Ianțu sunt și câteva delicate, unele legate de subiectul alcoolului. Trebuie să amintim că Virgil Ianțu se lăuda, cu ani în urmă, că poate consuma cantități impresionante de alcool pentru că el este ”norocosul” care deține o enzimă care îl ajută să proceseze, fără probleme, băutura.

De altfel, chiar recent, Cabral spunea că Virgil Ianțu este un adevărat ”campion” atunci când vine vorba de băut, fostul prezentator de la Vrei să fii milionar având ”victorii” în lupte de două zile cu sticlele de prin restaurante.

ADVERTISEMENT