Life

La 14 ani de la moartea lui Florin Bogardo, Stela Enache face dezvăluirea: “Aceste lucruri m-au dat peste cap”

Dezvăluirea făcută de Stela Enache, la 14 ani de la moartea lui Florin Bogardo. Cât de greu a trecut artista peste pierderea soțului.
22.03.2023 | 12:34
La 14 ani de la moartea lui Florin Bogardo Stela Enache face dezvaluirea Aceste lucruri mau dat peste cap
Dezvăluirea făcută de Stela Enache, la 14 ani de la moartea lui Florin Bogardo. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut aproape 14 ani de la moartea compozitorului Florin Bogardo, iar soția acestuia, Stela Enache, a recunoscut că i-a fost foarte greu după această pierdere. Au trecut ani buni până când a reușit să-și revină.

Dezvăluirea făcută de Stela Enache, la 14 ani de la moartea lui Florin Bogardo

După ce a rămas văduvă, îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a avut nevoie de foarte mult timp pentru a se recupera după această pierdere. La început, Stela Enache a vrut chiar să se retragă din muzică și din alte activități.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, artista a reușit să-și revină, după ce și-a ocupat timpul cu alte lucruri. Chiar și în prezent, cântăreața simte lipsa soțului, dar acum se bucură mai mult de viață și de lucrurile mărunte.

“Mult, mi-au trebuit cam vreo 10-12 ani ca să-mi revin. La început, au fost niște ani de chin. Nu-mi mai găseam nici locul, nici direcția. După ce nu a mai fost el, am mai avut-o 3 ani pe mama de care a trebuit să am grijă și toate aceste lucruri m-au dat peste cap.

ADVERTISEMENT

Am vrut să dispar din lumea muzicală, dar eu am promis, altcineva a dispus. În sensul că au început să vină niște premii pentru el și pentru mine. De dragul lui m-am dus să le iau. Încet încet am început să reapar, dar a fost greu.

Voiam să mă retrag din toate activitățile și găseam eu ceva de făcut, nu sunt omul care să stea. Nu găseam calea sau rostul atunci. M-am afundat în muncă cu casa, am refăcut, am schimbat și așa, încet, încet, mi-am revenit”, a declarat cântăreața la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru ce este recunoscătoare Stela Enache

Totodată, Stela Enache a recunoscut că ar fi fost complet fericită dacă soțul ei ar fi fost lângă ea, însă acest lucru nu mai este posibil. Viața i-a oferit tot ce și-a dorit, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu.

Cântăreața este recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața sa, inclusiv copiii, nepoții și căsnicia cu Florin Bogardo, dar și succesul și călătoriile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

“Sunt mulțumită. Fericită aș fi fost dacă era și soțul meu lângă mine, dacă era toată familia. Este mersul vieții și nu au cum să schimbi, dar, trebuie să știi să ieși din stare și să nu te lași copleșit de probleme sau gânduri urâte”, a mai spus interpreta melodiei “Ani de liceu”.

ADVERTISEMENT
Tags: