Revista FANATIK

La 16 ani spăla vase pentru 350 de euro pe lună și era mulțumit că avea bani de McDonald’s, acum este mare vedetă! Interviu fascinant în revista FANATIK din martie!

31.03.2019 | 12:01
La 16 ani spala vase pentru 350 de euro pe luna si era multumit ca avea bani de McDonalds acum este mare vedeta Interviu fascinant in revista FANATIK din martie
La 16 ani spăla vase pentru 350 de euro pe lună și era mulțumit că avea bani de McDonald’s, acum este mare vedetă! Interviu fascinant în revista FANATIK din martie

Este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei și se „bate” să câștige campionatul și Liga Campionilor. Campionatul este Premier League, echipa este Liverpool, iar el este cel mai scump fundaș din lume, adus de la Southampton în schimbul a 75 de milioane de lire sterline. În urmă cu zece ani spăla vase într-un restaurant din Breda… Poți citi amintirile sale într-un interviu fascinant în revista FANATIK din martie!

La 16 ani spăla vase pentru 350 de euro pe lună și era mulțumit că avea bani de McDonald’s, acum este mare vedetă! Interviu fascinant în revista FANATIK din martie

  • „La 16 ani eram un fundaş dreapta încet, deloc bun pe postul de fundaş central”
  • „Nu eram foarte înalt când am început să joc fotbal. Când aveam 16 ani, fratele meu mai mic era mai înalt decât mine. În vara când am împlinit 17 ani, am crescut 18 centimetri”
  • „Înainte să semnez primul contract, aveam 16 ani, lucram ca spălător de vase într-un restaurant din Breda. Mă antrenam luni, marţi, joi şi sâmbătă jucam. În restul zilelor lucram la restaurant de la şase la miezul nopţii. Munceam pentru că îmi doream ca duminica să merg în oraş. Câştigam cam 350 de euro pe lună şi eram fericit cu aceşti bani. Puteam să merg la McDonald’s şi să le fac cinste prietenilor”

Sunt doar câteva dintre amintirile olandezului Virgil van Dijk, acum, la 27 de ani, unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Angliei. Cum a ajuns copilul din Breda vedeta „cormoranilor” din Liverpool, prin ce cumpene incredibile a trecut, care sunt acum visurile sale poți afla dintr-un interviu fascinant din numărul pe martie al revistei FANATIK!

Amintiri inedite cu Virgil van Dijk într-un interviu fascinant în revista FANATIK din martie. Plus alte subiecte în exclusivitate!
Amintiri inedite cu Virgil van Dijk într-un interviu fascinant în revista FANATIK din martie

Ce mai poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK

Din numărul pe martie al revistei FANATIK mai poți afla ce lovitură pregătește mogulul media Adrian Sârbu pe piața TV, ce jucător dinamovist a plâns când a ajuns în… „Groapa” din „Ștefan cel Mare” și ce spune despre Gigi Becali, cum au pierdut 12.000.000 de euro marile rivale Steaua/FCSB și Dinamo, cum împinge UEFA echipele românești spre periferia fotbalului european, ce schimbări majore a „suferit” regulamentul de fotbal în ultimii 30 de ani sau ce dezastru o așteaptă pe Simona Halep, până unde se poate „scufunda” în clasamentul WTA dacă pierde în continuare turneu după turneu!

EXCLUSIV! Simona Halep iese din TOP 50 WTA! Analiză „la sânge”, pe cifre care nu mint, doar în revista FANATIK din martie! Sezonul de zgură e decisiv!
EXCLUSIV! Simona Halep iese din TOP 50 WTA! Analiză „la sânge”, pe cifre care nu mint, doar în revista FANATIK din martie!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Un nou pachet de atracție: 48 de pagini revista FANATIK din martie plus 24 de pagini cu tot ce vrei să știi despre Programul play-off / play-out din Liga I Betano! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Îmi place atât de mult Virgil van Dijk încât aş scrie o carte despre el” – Jurgen Klopp
  • „Când te uiţi la el, vezi profilul perfect al fundaşului central” – Neil McGuinness, scouter al lui Celtic
  • 75.000.000 de lire sterline a plătit Liverpool lui Southampton pentru Virgil van Dijk