Life

La 4 ani de la divorţ, Cristina Bâtlan iubeşte din nou. Anunţul vedetei de la Imperiul Leilor: „E minunat”

Cristina Bâtlan și-a refăcut viața și iubește din nou. În urmă cu patru ani, vedeta de la Imperiul Leilor a divorțat de Roberto, cel care 26 de ani i-a fost soț.
15.09.2022 | 17:32
La 4 ani de la divort Cristina Batlan iubeste din nou Anuntul vedetei de la Imperiul Leilor E minunat
Cristina Bâtlan are o nouă relație. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În primăvara acestui an, Cristina a anunțat faptul că a divorțat de soțul său, Roberto, după 26 de ani de căsnicie. Totul s-a întâmplat în mare secret, în urmă cu patru ani, iar acum vedeta de la Imperiul Leilor a mărturisit că are o nouă relație și este fericită.

Cristina Bâtlan are o nouă relație. În urmă cu patru ani, investitoarea de la Imperiul Leilor a divorțat de soțul său

În urmă cu câteva luni, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cristina Bâtlan făcea o dezvăluire neașteptată. Investitoarea de la Imperiul Leilor a mărturisit că în urmă cu patru ani a divorțat de soțul său.

ADVERTISEMENT

Vedeta Pro TV și Roberto aveau 26 de ani de căsnicie și un băiat care, la rândul său, și-a deschis propria afacere. De asemenea, Cristina Bâtlan și soțul său au clădit împreună brand-ul Musette de care încă se ocupă împreună.

Ultimii ani, „leoaica” și i-a petrecut singură. Chiar și în urmă cu câteva luni declara că nu are o relație, dar, între timp, situația s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan a mărturisit că acum în viața sa există un bărbat care o iubește și care știe cum să o facă fericită, căci, spune ea, îi oferă suportul emoțional de care avea nevoie.

„Iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles”, a declarat Cristina Bâtlan pentru CanCan. 

ADVERTISEMENT

Relația pare să fie cât se poate de serioasă și asta pentru că fiul Cristinei Bâtlan l-a cunoscut deja pe noul partener al mamei sale.

„Îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie”, a completat vedeta de la Imperiul Leilor.

ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan și fostul soț lucrează împreună

Chiar dacă ea și Roberto nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas buni prieteni și parteneri de afaceri, iar Cristina Bâtlan a povestit cum decurge o ședință la Musette.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan ( n.r fratele fostului soț ), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă.

Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni”, a mai spus Cristina Bâtlan pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT