Life

La 47 de ani, Andreea Marin plănuiește să devină din nou mamă. “Sper să-mi dea Dumnezeu șansa asta”

Spre deosebire de multe alte femei, Andreea Marin nu se teme să devină din nou mămică, chiar dacă are 47 de ani. Vedeta a făcut dezvăluiri sincere în cadrul unui podcast.
14.03.2022 | 08:08
La 47 de ani Andreea Marin planuieste sa devina din nou mama Sper sami dea Dumnezeu sansa asta
Andreea Marin plănuiește să devină din nou mamă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a vorbit în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță despre planurile sale. Prezentatoarea recunoaște că și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară.

La 47 de ani, Andreea Marin plănuiește să devină din nou mamă. “Sper să-mi dea Dumnezeu șansa asta”

Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre viața sa și despre dorințele pe care le are în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță. Ajunsă la vârsta de 47 de ani, vedeta spune că și-ar dori să devină din nou mamă.

ADVERTISEMENT

Aceasta mai are o fată, Violeta, din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr. De asemenea, aceasta le transmite femeilor care au ajuns la vârsta ei să nu mai facă eforturi disperate să arate ca la 20 de ani și să nu mai apeleze de nenumărate ori la medicii esteticieni.

“Este adevărat că una este să fi mamă la 20 și ceva de ani, și alta la 40 și ceva de ani. Sper să-mi dea Dumnezeu șansa asta, deocamdată nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Dar, dacă s-ar întâmpla, eu am vrut să transmit un mesaj femeilor de vârsta asta care poate se privesc în oglindă și spun: ‘Am vârsta asta, merg spre 50, nu mai pot să am eu pretențiile de la 20 de ani’. De ce nu? E adevărat că, ce nu trebuie să ai e imaturitate aceea că trebuie să arăți ca la 20 de ani. Nu. Nu trebuie să arăți așa și nici nu mai încerca.”, a spus Andreea Marin în podcastul lui Cătălin Măruță. 

“Nu am timp să-mi bat joc de alții”

Andreea Marin a dezvăluit că nu are nimic împotriva operațiilor estetice, doar că, acestea trebuie făcute cu măsură. Până la această vârstă, prezentatoarea nu a apelat niciodată la medicii esteticieni.

ADVERTISEMENT

“Nu mai faceți operații estetice care nu te pun în valoare și doar arată că ești disperată. Eu nu am nicio operație, dar nu am nimic cu cei care fac. Totuși, nu este firesc că ai o vârstă înaintată și să arăți la ca 20 de ani”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta a vorbit și despre relațiile sale și a mărturisit că mereu s-a implicat 100%.

“Eu mă implic cu totul. Nu am chef de aventuri. Contează, poate, că am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma.  Eu am luat lucrurile în serios în viață, mă respect, îi respect și pe alții, nu am timp să îmi bat joc nici de alții, nici de mine”, a mai declarat vedeta.

ADVERTISEMENT