Life

La 7 ani de la moartea lui Vadim Tudor, fiica sa a făcut anunţul: “Suntem într-un stadiu avansat”

Sunt 7 ani de când a murit Corneliu Vadim Tudor, iar fiica sa cea mare, Lidia, a făcut un anunț important pentru admiratorii politicianului.
22.09.2022 | 09:03
La 7 ani de la moartea lui Vadim Tudor fiica sa a facut anuntul Suntem intrun stadiu avansat
Ce anunț a făcut Lidia Vadim Tudor. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 7 ani de la moartea tatălui ei, Lidia Vadim Tudor a făcut un anunț important pentru simpatizanții politicianului Corneliu Vadim Tudor. Tânăra pare că vrea să-i calce pe urme celui care a crescut-o.

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a înființat un partid

Lidia Vadim Tudor este hotărâtă să intre în politică. În urmă cu un an a înființat Partidul Vadimist Român, iar din această toamnă vrea să-l promoveze ca la carte.

ADVERTISEMENT

Lidia a precizat că deja Partidul Vadimist Român se află într-un stadiu avansat în mai multe orașe ale țării, mai ales în Brașov și Baia Mare. Totodată, formațiunea politică va duce mai departe valorile împărtășite de fostul lider al Partidului România Mare.

”Oamenii simt nevoia unui alt Vadim în politica românească. Parcă mai mult ca oricând! Ăsta e și motivul pentru care în urmă cu doar un an am înființat Partidul Vadimist Român!

ADVERTISEMENT

Sperăm să-l popularizăm cât mai mult posibil. Momentan am făcut-o doar prin revista România Mare. Dar din această toamnă ne aflăm în stadiul de organizare a noii formațiuni politice. Vă pot spune că în acest sens suntem într-un stadiu avansat în diverse orașe ale țării, în frunte cu Brașov și Baia Mare.

Partidul a fost gândit în așa fel încât noțiunile cele mai dragi tatălui meu, care dă și numele partidului, naționalismul moderat, și alte valori naționale dragi românilor, în frunte cu integritatea teritorială, să se regăsească în ADN-ul său și să le ofere oamenilor o nouă variantă”, a dezvăluit Lidia Vadim Tudor pentru impact.ro

ADVERTISEMENT

Lidia Vadim Tudor spune că nu se folosește de notorietatea tatălui ei

Tânăra a ținut să sublinieze că nu vrea să se promoveze cu ajutorul numelului tatălui ei, chiar dacă din exterior pare astfel. Totodată, a spus că firea ei este una diferită față de cea a lui Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai controversați oameni de pe scena politică, de după Revoluție. A murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în urma unui atac de cord.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor academicianului Mircea Ifrim, ”Tribunul” (așa cum i se mai spunea-n.r) a fost răpus de diabet, boală pentru care nu a vrut să respecte tratamentul indicat de medici.

ADVERTISEMENT