La 70 de ani, senatorul Năstase vrea să schimbe România: “Am două proiecte de lege”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
19/07/2016, 11:18
La 70 de ani, senatorul Năstase vrea să schimbe România: “Am două proiecte de lege”

Ilie Năstase împlineşte marţi 70 de ani, dar este în continuare plin de energie. O dovedeşte pe terenurile de tenis, unde încă mai participă la turnee demonstrative, dar şi în Parlamentul României, din postura de senator.

“Doar sănătate, e tot ce vreau de ziua mea! Ăsta e cel mai frumos cadou. Nici nu ţin să mai sărbătoresc. Pînă la urmă, e o zi ca oricare alta. Nu-ţi mai arde să serbezi ziua de naştere cînd ştii că îmbătrîneşti. Când eşti mai tînăr e altceva. Sînt încă multe lucruri pe care vreau să le schimb. Mă deranjează că românii nu pot vedea tenis la Arenele BNR. Nu înţeleg de ce nu se joacă pe arena centrală. Pînă la urmă terenul e al românilor. Am două proiecte de lege pe care vreau să le propun. Vreau ca Banca Naţională a României să se numească banca românilor, pentru că sînt banii românilor acolo. De asemenea, voi cere interzicerea cerşitului minorilor. Se pierd mulţi tineri valoroşi. Pentru o persoană în vîrstă, care nu a avut noroc în viaţă, se mai poate accepta, dar pentru copii de trei, patru ani este inadmisibil să îi vezi cerşind”, a declaat Ilie Năstase.

În afara tenisului, o altă mare dragoste a lui Ilie Năstase a fost fotbalul şi, mai ales Steaua. Nasty nu a fost prea mulţumit de jocul în meciul contra Chiajnei, dar speră că lucrurile vor merge mai bine. În plus, fostul mare tenisman cere susţinere pentru Daum.

“Mie îmi place fotbalul în general, că ţin cu Steaua e altceva, dar merg şi la meciurile echipei naţionale. Nu mi-a plăcut cum a jucat Steaua în faţa Chiajnei. Pînă la urmă, ştiu că Reghe încearcă o reconstrucţie şi trebuie să avem răbdare. Noi l-am adus pe Daum ca să vadă cum ne certăm noi. Hai să-l ajutăm dacă tot l-am adus. Cînd vede ce se întîmplă în culise, normal că o să fie dezamăgit”, a mai spus Năstase.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×