Life

La 8 luni de la moartea lui Arșinel, fiul actorului a făcut anunțul: “Să fii bine”

La 8 luni de la moartea lui Arșinel, fiul actorului a făcut anunțul. Ce a spus acesta după câteva luni de la trecerea în neființă a tatălui său.
05.06.2023 | 16:03
La 8 luni de la moartea lui Arsinel fiul actorului a facut anuntul Sa fii bine
Opt luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Au trecut opt luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului a vorbit despre acest subiect extrem de sensibil pentru el.

Opt luni de la moartea lui Arșinel

Au trecut opt luni de la moartea marelui actor, dar familia lui simte că nu poate trece peste pierdere. Pentru soția lui Alexandru Arșinel și cei doi fii ai lor, durerea este la fel de mare ca în prima zi în care au aflat că acesta s-a stins.

ADVERTISEMENT

Pe data de 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani. Fiul lui cel mic a postat un mesaj emoționant cu această ocazie. Cristian Arșinel își dorește ca actorul să fie liniștit acolo unde este acum, într-o lume mai bună.

„Azi ai fi împlinit 84 ani. La Mulți Ani Tata! Sa fii bine și liniștit acolo unde ești. Ne lipsești mult”, a scris fiul lui Arșinel pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Familia lui Arșinel a făcut pomană pentru el de Sâmbăta Morților

Cum în această sâmbătă au fost Moșii de vară, o sărbătoare importantă pentru a ne gândi la sufletele celor adormiți, familia lui Arșinel a ținut să îl pomenească.

Astfel, copiii și soția regretatului artist au făcut o pomană pentru actor. Au mers au biserică și au sfințit mâncarea pe care au dat-o apoi celor sărmani, așa cum este obiceiul din popor.

ADVERTISEMENT

„Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților.

Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

ADVERTISEMENT

Cristian Arșinel spune că aceste clipe sunt grele mai ales pentru mama lui, care a rămas acum singură. Soția lui Alexandru Arșinel este o văduvă îndurerată.

Copiii au grijă de ea, după cum a mărturisit fiul actorului. Acesta a spus au grijă de mama lor pentru că este o perioadă extrem de grea.

„Mama este bine și ea, cât de cât și-a mai revenit, dar este susținută permanent de noi, în toată această perioadă. Nu o lăsăm noi”, a mai spus băiatul lui Arșinel.

ADVERTISEMENT