Life

Ana Morodan își deschide o afacere cu sare și piper, la propriu: „Vreau să le vând și în Bulgaria”. La asta nu se aștepta nimeni

Ana Morodan vrea să dea lovitura într-un domeniu, unul la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Vedeta vrea să revoluționeze o industrie din care se fac foarte mulți bani, una pentru care are nevoie de multe aprobări.
14.08.2022 | 11:46
Ana Morodan isi deschide o afacere cu sare si piper la propriu Vreau sa le vand si in Bulgaria La asta nu se astepta nimeni
Ana Morodan vrea să își deschidă o afacere inedită
ADVERTISEMENT

Ana Morodan vrea să își deschidă o afacere într-un domeniu la care nu s-ar fi gândit nimeni niciodată! Cea supranumită ”Contesa digitală” are de gând să revoluționeze o industrie care rulează munți de bani la nivel internațional!

Ana Morodan își deschide un business nou: „Sunt produse de larg consum, zacuscă, dulceață”

Vedeta de la Antena Stars a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, unul din marile sale planuri de viitor. Pe lângă reality-show-ul ei, „Reală”, magazinul online și consultanța în business, Morodanca pregătește ceva cu totul inedit, pentru care are nevoie de o serie de aprobări și certificate, inclusiv de la Direcția de Sănătate Publică.

ADVERTISEMENT

Pe lângă DSP, Ana Morodan trebuie să obțină și certificatul de producător, dar și alte avize. În caz că nu v-ați prins despre ce este vorba, Ana vrea să se bage într-o afacere în industria alimentară!

Antreprenoarea care vinde la ora actuală haine, accesorii vestimentare, bijuterii sau veselă prețioasă, este gata să cucerească România, dar și țara vecină, Bulgaria, cu propriile sale borcane de zacuscă, salată de vinete ori dulceață!

ADVERTISEMENT

„Vreau să fac o linie de produse alimentare. Sunt produse de larg consum, de pildă, zacuscă, dulceață, preparate pe care le consumă mulți români. E o afacere destul de serioasă aceasta, cu aprobă de la Sanipid, cu tot tacâmul. Vreau ca produsele să le vând și în Bulgaria, nu doar la noi”, a declarat Ana Morodan pentru FANATIK.

Vedeta are o serie de proiecte în derulare, business-uri de care este foarte mândră și care îi ocupă tot timpul. Pe lângă partea de influencing pentru Instagram și filmările de la Antena Stars, Ana face consultanță în domeniul afacerilor, oferindu-le idei celor care vor să câștige bani din mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut pierderi financiare în pandemie

Morodan a recunoscut, de curând, pentru FANATIK faptul că s-a lovit și de pierderi financiare, mai ales pe perioada stării de urgență care a pus la pământ, în 2020, în special industria serviciilor.

Fashionista a reușit, culmea, să se redreseze chiar în perioada pandemiei, atunci când și-a lansat propriul magazin online, care, însă, nu i-a adus cine știe ce profituri.

ADVERTISEMENT

„Shop-ul e doar unul din business-urile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele.

A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri”, ne-a dezvăluit recent Ana Morodan.

Morodan va reveni din luna septembrie la Antena Stars, cu cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Reală”. Emisiunea a avut succes încă de la primele difuzări, motiv pentru care producătorii de la Antenă s-au gândit să o mai țină pe post.

Contractul i-a fost prelungit, în ciuda zvonurilor cum că ar ”zbura” de la Antena Stars, așa că, din toamnă, vedeta va fi din nou pe micile ecrane.

 

ADVERTISEMENT