Life

La câte kilograme a ajuns Emily Burghelea după ce a născut. Blondina și-a ”recuperat” trupul de invidiat în două săptămâni

Emily Burghelea a revenit la formele dinainte să nască în doar două săptămâni. Frumoasa blondină a dezvăluit secretul ei pentru Fanatik.
28.09.2021 | 12:07
La cate kilograme a ajuns Emily Burghelea dupa ce a nascut Blondina sia recuperat trupul de invidiat in doua saptamani
Emily Burghelea, în formă maximă după ce a devenit recent mamă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea avea 60 de kilograme înainte să rămână însărcinată. În doar două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, vedeta a reușit să revină la formele inițiale, momentan având 61 de kilograme.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, finalistă în cel de-al treilea sezon, a spus că a luat măsuri de precauție chiar în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Blondina a dezvăluit, pentru FANATIK, că a mers la sala de sport până în a 8-a lună de sarcină. După ce a adus-o pe lume pe Amedea, Emiliana și-a reluat stilul de viață și a făcut mult sport. De asemenea, a avut mare grijă la alimentele pe care le-a consumat.

Emily Burghelea a revenit la kilogramele de dinainte să nască

„Imediat după naștere am revenit la sală. Sportul înseamnă, în primul rând, sănătate. Când faci sport te deconectezi de la stres și te conectezi la tine. Dacă vrei, poți! 

ADVERTISEMENT

Asta trebuie să înțeleagă femeile. Imediat după naștere eram exact ca înainte să rămân însărcinată. De la 60 de kilograme, cât aveam înainte, am ajuns în 2 săptămâni la… 61 de kilograme”, ne-a povestit Emily Burghelea.

Blondina a mărturisit că a apelat la o firmă de livrare pentru a mânca sănătos, având în vedere că îi este imposibil să gătească.

ADVERTISEMENT

Emily a spus că viața de mamă a responsabilizat-o foarte tare și că, oricât de multe lucruri ar fi citit despre cum e să crești un copil, nu se compară cu realitatea.

emily burghelea
Emily Burghelea a revenit la kilogramele pe care le avea înainte la 2 săptămâni după ce a născut. Foto: Instagram

Rolul de mamă a responsabilizat-o

„Din senin, ai de 10 ori mai multe responsabilități, ba chiar viața copilului tău depinde de tine. Cu toată presiunea, oboseala pe umeri este foarte greu să te gândești la siluetă. 

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea consider că este ideal ca viitoarele mămici să acorde o mai mare grijă siluetei încă din momentul în care sunt însărcinate”, ne-a mai declarat Emiliana.

Fosta asistentă de la Acces direct a devenit mamă în luna aprilie a acestui an. Influencerița a făcut. recent, nunta și botezul în același timp, profitând de măsurile de relaxare dinaintea valului 4 al pandemiei.

Vedeta și-a dorit foarte tare ca fiica ei să fie prezentă la nunta sa. Emily se bucură acum din plin de viața ei de mămică, iar în zilele acestea se relaxează pe plaja din Bodrum, alături de partenerul ei.

 

ADVERTISEMENT