Sport

La câţi bani a renunţat Cătălin Straton la FCSB pentru a fi titular la FC Argeş! Portarul a fost prezentat la noua sa echipă. Exclusiv

Cătălin Straton va juca la FC Argeş începând cu sezonul viitor. Portarul care a evoluat în ultimele două sezoane la FCSB a acceptat un salariu mai mic la Piteşti, acolo unde urmează să fie titular.
31.05.2022 | 12:41
La cati bani a renuntat Catalin Straton la FCSB pentru a fi titular la FC Arges Portarul a fost prezentat la noua sa echipa Exclusiv
Cătălin Straton, în echipamentul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
31-05-2022
09:44

Cătălin Straton a fost prezentat oficial la FC Argeş!

Cătălin Straton a fost prezentat oficial la FC Argeş. Portarul venit de la FCSB a semnat un contract valabil doi ani de zile şi va avea numărul 1 pe tricou: 

“Bine ai venit, Cătălin Straton! Portarul venit de la FCSB a semnat pe 2 sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, cu echipa noastră. A apărat în 143 de meciuri în toată cariera, toate pe prima scena a fotbalului românesc. Mult succes să închizi poarta Argeșului în cât mai multe partide!”, se arată în comunicatul oficial. 

Cătălin Straton va purta numărul 1 la FC Argeş
Cătălin Straton va purta numărul 1 la FC Argeş

FCSB se desparte de Cătălin Straton. Portarul în vârstă de 32 de ani a hotărât să plece de la roş-albaştrii şi va evolua la FC Argeş, echipă care a avut probleme cu portarii în play-off, în stagiunea recent încheiată, anunţă Digisport.

La câţi bani a renunţat Cătălin Straton la FCSB pentru a fi titular la FC Argeş!

Din informaţiile FANATIK, Cătălin Straton a renunţat la 1000 de euro din salariu pentru a evolua la FC Argeş. La FCSB, portarul câştiga lunar 8500 de euro, iar piteştenii l-au convins să semneze pe 7500 de euro.

ADVERTISEMENT

Portarul a făcut acest sacrificiu pentru a juca titular la o echipă din Casa Pariurilor Liga 1. La FCSB, Straton era abia a treia opţiune după Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad. În echipa lui Prepeliţă, Straton va deveni prima opţiune.

Un alt detaliu care a contat în această mutare este că soţia lui Cătălin Straton este din Piteşti. Portarul a evoluat doar în 8 meciuri pentru FCSB în cei doi ani petrecuţi la echipa patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica i-a oferit “contract pe viaţă” la FCSB: “După ce termină activitatea, în găsim un loc în club”

Cu toate acestea, Straton era unul dintre cei mai apreciaţi jucători din cadrul echipei. Managerul general, Mihai Stoica, a spus la un moment dat că portarul va avea contract pe viaţă la FCSB:

„Straton vrea să vină cu echipa fără să fie în lot, asta contează. Vine cu noi în deplasări și are doi copii… ca să fie alături de noi. Toată lumea ține foarte mult la el, e un băiat de excepție.

ADVERTISEMENT

Va rămâne cu noi atât timp cât vrea el portar, iar după ce termină activitatea, în găsim un loc în club”, a spus Mihai Stoica.

Straton, transfer la FCSB de la rivala Dinamo!

Cătălin Straton a venit la FCSB de la rivala Dinamo, în septembrie 2020, când la roş-albaştrii a fost un adevărat focar COVID. Iniţial a fost a doua variantă pentru postul de portar după Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

După venirea lui Ştefan Târnovanu, Cătălin Straton a fost a treia opţiune şi a prins foarte rar echipa. În actuala stagiune a evoluat în două meciuri: 1-1 cu UTA Arad în Casa Pariurilor Liga 1 şi în victoria cu 5-3 la Hunedoara, în Cupa României.

  • 32 de ani are Cătălin Straton
  • 7500 de euro va câştiga portarul la FC Argeş

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT