Life
notix pixel id

La ce a renunțat Smiley ca să slăbească. Iubitul Ginei Pistol: “Asta e a patra zi”

Smiley este mai decis ca oricând să slăbească, dovadă că a reluat un obicei mai vechi. Vedeta a ajuns în sala de fitness.
21.10.2021 | 17:32
La ce a renunțat Smiley ca să slăbească. Iubitul Ginei Pistol:
La ce a renunțat Smiley ca să slăbească. Iubitul Ginei Pistol: "Asta e a patra zi". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubitul Ginei Pistol susține că a renunțat la câteva alimente nesănătoase, care îl vor ajuta să slăbească mult mai repede. Artistul nu mai consumă dulciuri.

Prezentatorul de la „Românii au talent” le-a spune fanilor din mediul online că a început acest regim de patru zile și deja nu mai simte nevoia de dulce.

Smiley este convins că în felul acesta va reuși să dea jos kilogramele în plus, cerându-le fanilor să nu-l mai ispitească cu totul felul de bunătăți.

ADVERTISEMENT

Smiley, mai decis ca oricând să slăbească. Ce regim are

Mai mult decât atât, Smiley a revenit în sala de fitness, după ce a realizat că la final de săptămână obișnuiește să-și cam facă de cap legat de mâncare.

„Trebuie să recunosc că în weekend-urile în care avem filmări îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală!

ADVERTISEMENT

Și de trei zile n-am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!”, a spus Smiley pe pagina de Instagram.

Juratul de la SuperStar România este hotărât să pună mai mult accent pe un stil de viață sănătos din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Smiley, gata să slăbească din nou. Anul trecut a dat jos 10 kilograme

Cântărețul nu se află pentru prima oară în această situație, asta pentru că anul trecut, în timpul stării de urgență a încercat din nou aceeași „rețetă”.

La momentul respectiv iubitul Ginei Pistol a reușit să dea jos 10 kilograme făcând sport, dietă pe alocuri și de asemenea, fără prea multe dulciuri.

ADVERTISEMENT

Smiley recunoaște că nu poate rezista în fața prăjiturilor, dar pentru a-și atinge scopul a fost nevoit să le lase deoparte pentru câteva luni bune.

„La mine e complicat cu dulciurile”, susținea vedeta de la Pro TV în vara lui 2020, după ce reușise să ajungă unde și-a propus, notează mediafax.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri