Life

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu după ce a slăbit 23 de kilograme: ”Nu o să-l mai mănânc niciodată”

Maurice Munteanu a dezvăluit la ce aliment a renunțat după ce a slăbit 23 de kilograme. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit și despre cum a ajuns la greutatea de acum.
20.08.2022 | 17:05
La ce aliment a renuntat Maurice Munteanu dupa ce a slabit 23 de kilograme Nu o sal mai mananc niciodata
La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu după ce a slăbit 23 de kilograme. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu (43 de ani) a renunțat la un aliment după ce a reușit să slăbească 23 de kilograme anul trecut. Fashion editorul spune că nu a ținut o dietă anume, ci are un stil de viață echilibrat.

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu după ce a slăbit 23 de kilograme

Schimbarea juratului de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost observată și de fanii acestuia, care l-au felicitat pentru acum arată.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Maurice Munteanu a dezvăluit cum a reușit să dea jos kilogramele în plus. Vedeta nu a ținut un regim anume, ci încearcă să aibă un stil de viață echilibrat. Acesta a renunțat la mâncatul haotic.

Juratul de la Kanal D nu crede în diete care ajută la slăbirea rapidă. De exemplu, o prietenă de-ale sale l-a sunat pentru a-i dezvăluit “secretul” său, întrucât își dorea să slăbească în mai puțin de o lună, dar acest lucru nu este posibil, în opinia fashion editorului.

ADVERTISEMENT

Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna.

Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă.”, a declarat Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate că este mulțumit de cum arată acum, Maurice Munteanu a fost nevoit să renunțe la un aliment pentru a se menține în formă. Este vorba despre cașcavalul pane.

“Nu o să-l mai mănânc niciodată. De asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia pentru că au demonstrat că faci performanță cu chestiile cele mai simple.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu, mesaj pentru cei care spun că a slăbit cu ajutorul operațiilor

Inevitabil, în mediul online au apărut speculații conform cărora juratul a reușit să slăbească peste 20 de kilograme cu ajutorul unei intervenții chirurgicale.

Maurice Munteanu neagă aceste zvonuri și le-a transmis haterilor un mesaj acid. Acesta a ținut să specifice că nu folosește filtre și că nu s-a operat pentru a slăbi.

Vedeta le-a spus haterilor care îi lasă astfel de mesaje că le va da block.

“Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă deviață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg. (…)

Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block.”, a scris Maurice Munteanu pe Instagram., anul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: