Life

La ce echipă a jucat Alex Nedelcu fotbal înainte de Survivor 2022. L-a cunoscut şi pe Adi Mutu

Iată la ce echipă a jucat Alex Nedelcu fotbal înainte de Survivor România 2022. Fostul concurent de la Războinici l-a cunoscut și pe Adi Mutu în urmă cu câțiva ani.
28.05.2022 | 09:13
La ce echipa a jucat Alex Nedelcu fotbal inainte de Survivor 2022 La cunoscut si pe Adi Mutu
La ce echipă a jucat Alex Nedelcu fotbal înainte de Survivor 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu (36 de ani) de la Survivor România 2022 este unul dintre cei cinci concurenți rămași în competiție, dar puțini știu la ce echipă a jucat fotbal în trecut. Fostul Războinic a avut ocazia să-l cunoască și pe Adi Mutu.

La ce echipă a jucat Alex Nedelcu fotbal înainte de Survivor 2022

Survivor România 2022 se apropie de final, iar în competiție au mai rămas doar cinci concurenți, printre care și Alex Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Concurentul a jucat fotbal în echipa Metaloglobus, fiind portar în Liga 2 și 3.

Alexandru Nedelcu a avut ocazia să-l întâlnească și pe Adrian Mutu. Concurentul de la Survivor 2022 a avut legătură cu lumea sportului înainte de a face parte din echipa Războinicilor.

Alex Nedelcu Adi Mutu
Alex Nedelcu l-a cunoscut pe Adi Mutu. Sursa foto: Instagram

Alex Nedelcu este unul dintre cei mai buni concurenți din acest sezon Survivor România și a rămas printre ultimii care speră să pună mâna pe marele premiu.

ADVERTISEMENT

Acesta locuiește în București și are o fiică împreună cu Corina, partenera sa de viață.

S-a pregătit intens înainte de a veni la reality show-ul difuzat la Pro TV, dovadă fiind și faptul că a reușit să ajungă până aproape de marea finală.

Fanii Survivor, comentarii acide la adresa lui Alex Nedelcu

Recent, Alex Nedelcu a reușit să-i enerveze pe fanii Survivor, care au lăsat mesaje acide pe rețelele de socializare. După ce Ionuț Popa l-a nominalizat pentru eliminare, Alexandru l-a numit “Iuda”, lucru care i-a enervat pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Astfel, fanii show-ului l-au criticat pe Nedelcu pentru comportamentul său din emisiune. Mulți au considerat că acesta nu mai câștiga foarte multe puncte în ultima vreme.

“E frustrant, dar ăsta e concursul! Nu mi se mai pare așa bun Nede în ultima vreme.”/ “Foarte urât a spus Nede de Ionuț, a uitat că Ionuț i-a adus până aici, drept mulțumire … spune cuvinte numai de el înțelese.”

ADVERTISEMENT

“Nedelcu, fii bărbat, ce naiba! Ești într-o competiție, nu la Noră pentru mama. Ce sentimente, ce vise, ce tot vrei…dacă pleci și sper să o faci, poate o iei și pe miorțăita de Ștefania cu tine. Drum bun!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT