Fotbal intern

La ce echipă poate ajunge Raul Rusescu! “Icre de știucă”, propus în Turcia

09.12.2018 | 13:45
La ce echipa poate ajunge Raul Rusescu Icre de stiuca propus in Turcia

Atacantul de 30 de ani s-ar putea întoarce în Turcia în această iarnă. FANATIK a aflat la ce echipă poate ajunge Raul Rusescu. Impresarul jucătorului de la FCSB l-a propus zilele trecute, după ce patronul Gigi Becali a anunțat public că își dorește să se despartă de el.

Rusescu a marcat în meciul pierdut de FCSB la Sepsi, dar nu este considerat o soluție viabilă de către Becali. Acesta l-a ironizat în câteva rânduri în ultima perioadă, iar fostul internațional este resemnat cu ideea că va trebui să se despartă de gruparea roș-albastră.

La ce echipă poate ajunge Raul Rusescu: Giresunspor!

Situația vârfului pare pecetluită la FCSB. Cu un salariu uriaș, de 25.000 de euro pe lună, Raul Rusescu a intrat în colimatorul patronului Gigi Becali. Acesta vrea cu orice preț să scape de el în iarnă, cu toate că antrenorul Nicolae Dică și directorul sportiv Mihai Stoica s-au opus. Nici măcar golul cu Sepsi nu i-a schimbat impresia generală lui Gigi Becali.

FANATIK a aflat la ce echipă poate ajunge Raul Rusescu în următoarea perioadă de mercato. Conform informațiilor noastre, reprezentanții lui Rusescu l-au propus la Giresunspor, formație din liga secundă a Turciei. Aflată la mijlocul clasamentului, Giresunspor negociază și înregimentarea lui Cristi Tănase, rămas liber de contract după despărțirea de Eskisehirspor. Rusescu a mai jucat la Osmanlispor, astfel că adaptarea ar fi destul de rapidă. Turcii au transmis că vor da un răspuns concret în următoarea săptămână.

Raul Rusescu șutează la poartă
Raul Rusescu nu mai este dorit la FCSB de patronul Gigi Becali, care trebuie să îi achite un salariu lunar uriaș

Gigi Becali, declarații ironice despre Rusescu: “Am vrut caviar și am rămas cu icre de Manciuria”

Principalul contestatar al lui Raul Rusescu la FCSB este chiar patronul Gigi Becali. Acesta a pus tunurile pe atacant în ultima vreme, realizând că acesta nu poate reprezenta o concurență serioasă pentru Harlem Gnohere. Becali a fost ironic la adresa posibilităților sportive actuale ale lui Rusescu.

Sunt dezamăgit de Rusescu. Ce să mai…? Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunțăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunțăm la el, renunțăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câștigă un duel, ce să facem.

Raul Rusescu salută galeria
Raul Rusescu este ironizat de Gigi Becali, dar este în continuare un idol pentru fanii roș-albaștrilor

Cu siguranță o să luăm un atacant, ne trebuie. Daca ia Gnohere roșu, n-avem atacant. Nu e caviar, poate icre de știucă. Nu ne ajută. Cu Rusescu, a zis Meme că este icre negre. Am vrut și eu caviar și am rămas cu icre de Manciuria”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

2 goluri și 4 pase de gol a reușit Raul Rusescu în cele 16 partide în care a evoluat pentru FCSB în acest sezon