Life

La ce eveniment cu ștaif a cântat Marcel Pavel în Franța: „Nașul de cununie a fost Michel Boicon, unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian”

Marcel Pavel a cântat la o nuntă cu ștaif în Franța, pe Coasta de Azur! Nașul de cununie a fost Michel Boicon, unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian.
23.06.2022 | 12:10
La ce eveniment cu staif a cantat Marcel Pavel in Franta Nasul de cununie a fost Michel Boicon unul din producatorii muzicali ai Larei Fabian
Marcel Pavel a cântat la un eveniment de fițe înFranța, pe Coasta De Azur. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a fost invitat să cânte la un eveniment cu ștaif din Franța. Interpretul a susținut un program artistic la nunta lui Frank Müller,  fabricantul vestitelor ceasuri elvețiene. Nunta a avut loc pe proprietatea acestuia, într-un cadru de basm din Lorgues, regiunea Provence Côte d’Azur.

Marcel Pavel a cântat în Franța, la nunta unui producător renumit de ceasuri elvețiene

Marcel Pavel a cunoscut personalități importante la nunta lui Frank Müller, fabricantul vestitelor ceasuri elvețiene, unde a participat în weekend. Nașul de cununie al lui Frank Müller și alesei acestuia a fost nimeni altul decât Michel Boicon, unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian!

ADVERTISEMENT

”Am cântat pentru Frank Müller, celebrul fabricant al ceasurilor elvețiene și invitații săi de seamă. Am luat parte la un eveniment special din viața familiei sale. A fost o atmosferă extraordinară. Evenimentul s-a desfășurat în Provence Côte d’Azur. 

Au luat parte invitați de seamă, oameni de afaceri, dar și oameni de cultură și de artă. Printre ei s-au numărat artiști din Franța și Elveția. Nașul de cununie a fost Michel Boicon, unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian”, a declarat Marcel Pavel pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Meniu cu preparate realizate de unul dintre cei mai faimoși bucătari din Franța

Încântați de prestația artistului român, fabricantul de ceasuri, Frank Müller l-a invitat pe Marcel Pavel să-i încânte pe invitați și la petrecerea de a doua zi. Nunta fabricantului de ceasuri meniul a fost unul special cu preparate realizate de unul dintre cei mai apreciați bucătari din Franța, Chef Bruno.

Acesta și fiul său, bucătari faimoși cu trei stele Michelin, sunt renmiți pentru specialitățile pe care le prepară din trufe. Așa se face că din meniu, nu a lipsit preparatele cu trufe, cum ar fi carne roșie pe un pat de sparanghel cu mouse de trufe.

ADVERTISEMENT

Regiunea Provence Côte d’Azur în care s-a desfășurat evenimentul este renumită pentru producția de vinuri rose. Iar Marcel Pavel și-a adus din Franța câteva sticle cu vin  Chateau Rose superior din această regiune, unde și producătorul de ceasuri deține pe proprietatea sa o vie, care-i face un soi de vin rose. De altfel, acesta va lansa curând un nouă sticlă de vin ce poartă amprenta sa.

Marce Pavel n-a avut o viață ușoară

Marcel Pavel este căsătorit de 26 de ani cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Cununia religioasă nu au făcut-o nici până în ziua de azi. Marcel Pavel a declarat, în nenumărate rânduri, că nu a reușit să își convingă soția să se cunune religios și să facă și o nuntă. Cei doi soți au împreună trei copii minunați, doi băieți, Richard și Sașa, de 26 și respectiv 23 ani, și o fată, Iuvenalia Ioana, de 9 ani.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Interpretul cu ”voce de aur”, cel care a fermecat inimile fanilor lui cu melodia „Frumoasa mea”, compusă de Ovidiu Komornyik, n-a avut deloc o viață ușoară. Copilăria lui a fost marcată de lipsuri materiale.

”Copilăria mea a fost minunată, în sensul că, neavând griji, atunci când ești copil nu ai grijile cotidiene, cu toate că erau foarte multe. Le simțeam, dar le ignoram, aveam forța aceasta. Pentru că familia mea nu avea o situație materială bună, adică precară pot să spun, îngrozitoare… îngrozitor de precară. Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă! Vorbesc serios…”, spunea artistul într-un interviu pentru FANATIK.

”Iarna nu aveam nici palton”

Copilăria lui Marcel Pavel a fost atât de grea, încât acesta își amintește că iarna nu avea nici palton pe el.

”Iarna n-aveam nici palton, vorbesc de toți frații aici, mai ne împrumutam unul pe altul, luam paltonul celui mare, încălțările la fel chiar dacă erau mari, să merg la școală. A fost cam cumplit!

Dar treceam ușor peste aceste lucruri, ne-au marcat, dacă îți spun acest lucru, înseamnă că m-a marcat și pe mine și pe frații mei, ne-au marcat totuși aceste lucruri pentru că făceam și comparație între ce aveau copiii ceilalți cu care ne jucam noi, copii de profesori și de doctori, cu stare materială bună, cu situație materială bună.

Ne invitau la ei, aveau covoare din acelea persane groase, mă descălțam… Umblam desculț oricum că nu aveam pantofi… vara. Obligatoriu vorbesc… și nu exagerez, vă jur! Și avea un tip un trenuleț electric, asta se întâmpla în anii 70, pentru mine era ceva minunat, era incredibil pentru mine”, povestea Marcel Pavel, într-un interviu pentru FANATIK. 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
S-A MOBILIZAT ARMATA chiar acum! Un nou război este pe cale să înceapă
S-A MOBILIZAT ARMATA chiar acum! Un nou război este pe cale să înceapă
Vești foarte proaste pentru Lili Sandu. Medicii i-au pus diagnosticul
Vești foarte proaste pentru Lili Sandu. Medicii i-au pus diagnosticul
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!