Life

La ce nu renunță Carmen Brumă în vacanță. Iubita lui Mircea Badea ține cont de siluetă

Carmen Brumă are obiceiuri sănătoase chiar și în vacanță. Plecată de câteva zile în Zakyntos, Grecia, frumoasa șatenă este foarte atentă la alimentație.
28.07.2022 | 16:30
La ce nu renunta Carmen Bruma in vacanta Iubita lui Mircea Badea tine cont de silueta
Ce face Carmen Brumă inclusiv în vacanță. Iubita lui Mircea Badea are obiceiuri sănătoase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta se bucură de timpul liber și de vremea frumoasă, dar tot nu renunță la lucrurile cu care s-a obișnuit, chiar dacă este în concediu. Iubita prezentatorului Mircea Badea ține cont de siluetă și de lupta cu kilogramele.

Ce face Carmen Brumă inclusiv în vacanță. Iubita lui Mircea Badea are obiceiuri sănătoase

Carmen Brumă nu renunță la sport chiar dacă se află în vacanță cu vedeta de la Antena 3, alături de care are un băiat. Antrenoarea de fitness are câteva strategii alimentare la care apelează inclusiv în timpul liber.

ADVERTISEMENT

Șatena consideră că din meniul zilnic nu trebuie să lipsească unele produse alimentare, printre care se numără peștele gras, nucile sau ouăle. De asemenea, hidratarea și expunerea la soare sunt luate în calcul în concediu.

„Abdomenul rezistă! Cu antrenamentele din programele mele, de doar 15 minute, făcute aproape zilnic în vacanță”, a scris iubita lui Mircea Badea pe pagina de Instagram, în dreptul unor fotografii din Grecia.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, meniu de vacanță. Ce mănâncă vedeta

Carmen Brumă nu investește timp și energie numai în sport, ci este atentă și la preparatele culinare pe care le consumă. Fosta asistentă TV își începe dimineața cu un iaurt gras peste care adaugă o linguriță de miere.

Prânzul este format întotdeauna dintr-o salată grecească sau cu diferite legume, în timp ce la cină savurează pește. Frumoasa șatenă nu uită de deserturi, delectându-se cu produse locale, cum ar fi plăcintele sau nelipsita înghețată.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o siluetă impecabilă și un abdomen tonifiat, lucru observat de fanii săi din social media care îi lasă numeroase mesaje. În plus, trupul tras prin inel a fost remarcat și de la Raluca Zenga, fosta soție a lui Walter Zenga.

„Siluetă impecabilă”, este comentariul lăsat de frumoasa blondină în mediul virtual, după ce Carmen Brumă a postat câteva imagini în costum de baie.

ADVERTISEMENT