News

La ce oră începe Black Friday 2019, pe eMag și la restul magazinelor online. Anunţul oficial

14.11.2019 | 10:40
La ce ora incepe Black Friday 2019 pe eMag si la restul magazinelor online Anuntul oficial
ADVERTISEMENT

Dacă te interesează la ce oră începe Black Friday 2019, pe eMag și la restul magazinelor online, înseamnă că ai deja un buget pregătit pentru Vinerea Neagră, așa cum a fost tradusă această zi dedicată cumpărăturilor la reducere. În primul rând trebuie să știți că Black Friday 2019 are loc în luna noiembrie în România, cu două săptămâni mai devreme decât în Statele Unite ale Americii, țară unde reducerile încep imediat după Ziua Recunoștinței.

La ce oră începe Black Friday 2019, pe eMag și la restul magazinelor online

Concret, Black Friday deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Este, dacă vreți, un start joc la portofele. Majoritatea magazinelor din România încep reducerile mai devreme, mai exact pe 15 noiembrie, iar perioada promoțiilor se poate prelungi inclusiv în weekend-ul ce urmează zilei de 15 noiembrie. Poate cele mai așteptate reduceri sunt cele de la eMAG. Aici, Black Friday 2019 începe pe 15 noiembrie, pe site-ul oficial urmând să fie anunțată și la ce oră debutează nebunia.

ADVERTISEMENT

Se anunță ore cruciale pentru amatorii de chilipiruri. Printre produsele la care magazinul online oferă reduceri se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădina, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope. Nici cei de la evoMAG nu se lasă mai prejos. Black Friday 2019 la ei are loc în perioada 8 – 14 noiembrie.

Start joc la Black Friday

Categoriile de produse la promoție sunt: telefoane, tablete, televizoare, laptop-uri, calculatoare, imprimante, electrocasnise, produse sport & fitness, produse de îngrijire persoanală, pentru mame, dar și pentru copii. Reducerile de Black Friday la Flanco sunt în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie. Magazinul online listează și categoriile de produse incluse în oferta de Black Friday: telefoane, smartphone-uri, laptop-uri, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, frigidere, frigidere, fiare de călcat, produse de îngrijire personală, gadget-uri, consolde de gaming, jocuri și accesorii.

ADVERTISEMENT

La  Altex nebunia începe pe 1 noiembrie. Pe lista produselor incluse la promoții se numără: televizoare, telefoane, laptopuri, electrocasnice, produse de îngrijire personală, smart home, jucării sau anvelope. Tot de pe 1 noiembrie a început Black Friday și la Cel.ro. Magazinul online oferă reduceri la telefoane, laptopuri, televizoare, electrocasnice, produse de îngrijire personală și fashion, produse pentru copii, produse auto și de bricolaj