La ce oră începe, pe HBO România, episodul 4 din Game of Thrones

05.04.2019 | 14:49
La ce ora incepe pe HBO Romania episodul 4 din Game of Thrones

Marele final al serialului fenomen Game of Thrones se apropie cu pași repezi. Sezonul cu numărul 8, ce va pune punct unei povești care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii din întreaga lume, a ajuns deja la episodul 4.

Când începe următorul episod din Game of Thrones

Au mai rămas doar câteva ore până când HBO va difuza un nou capitol al serialului care a pus pe jar o lume întreagă. Cei mai nerăbdători dintre fanii români vor fi nevoiți să facă noapte albă, întrucât episodul cu numărul 4  din Urzeala Tronurilor va avea loc în noaptea de duminică spre  luni, 5 mai, cu începere de la ora 04:00.

Dacă nu reușești să te trezești atât de devreme, nu-ți face griji.  HBO va redifuza episodul în seara de luni, cu începere de la ora 20:00. De asemenea, sezonul care aduce deznodământul poveștii este disponibil și pe HBO Go, platforma de streaming a celebrului canal TV.

Fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu Jon Snow și Mama Dragonilor. Sursa foto:hepta.ro
Fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu Jon Snow și Mama Dragonilor. Sursa foto:hepta.ro

Cum se va termina povestea serialului care a ținut o lume întreagă cu sufletul la gură?

Fanii din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură, nerăbdători să afle prin ce peripeții vor mai trece personajele  atât de îndrăgite, precum Jon Snow, Khaleesi și Khal Drogo.  Dacă primele două episoade au avut o durată de 60 de minute, ultimele patru capitole ale serialului fenomen se vor întinde pe durata a peste două ore. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de cel care va reuși să urce pe tron la final.

Serialul produs de HBO reprezintă adaptarea romanelor scrise de George R. R. Martin. Chestionat pe marginea mult – așteptatului final al producției, scriitorul s-a arătat la rândul său nerăbdător să afle ce deznodământ au pregătit cei de la HBO pentru  bătălia finală. În ciuda faptului că serialul se apropie de final, George RR Martin a declarat că are de gând să lanseze noi cărți din seria Game of Thrones.

Nu cred că ar trebui să fie sezonul final. Dar aici suntem. Pentru mine serialul pare că a început abia săptămâna trecută. A fost mai mult de atât? Pare a fi totul în ceață. Dar este interesant. Știu că va fi un final, dar nu și pentru mine. Sunt încă nerăbdător să scriu noi cărți din această serie. Am văzut cinci versiuni de noi seriale bazate pe universul Urzeala Tronurilor în curs de dezvoltare” , a spus autorul cărților care au inspirat cel mai iubit serial al tuturor timpurilor, cu admiratori în întreaga lume.