Hotnews

La ce oră începe primul episod din sezon 8 din Game Of Thrones pe HBO România

Autor: Bogdan Solomon | 13.04.2019 | 15:16

Marele final al serialului fenomen Game of Thrones se apropie cu pași repezi. Sezonul cu numărul 8, ce stă să înceapă la HBO, va pune punct unei povești care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii din întreaga lume.

Când începe sezonul final Game of Thrones

Au mai rămas doar câteva ore până când sezonul 8 al serialului care a pus pe jar o lume întreagă va fi lansat în mod oficial. Cei mai nerăbdători dintre fanii români vor fi nevoiți să facă noapte albă, întrucât premiera sezonului 8 din Urzeala Tronurilor va avea loc luni, 15 aprilie, de la ora 04:00.

Dacă nu reușești să te trezești atât de devreme, nu-ți face griji.  HBO va redifuza episodul tot luni, cu începere de la ora 20:00. De asemenea, sezonul care aduce deznodământul poveștii va fi disponibil și pe HBO Go, platforma de streaming a celebrului canal TV.

Când începe ultimul sezon din Game of Thrones
Când începe ultimul sezon din Game of Thrones

 

 

Cum se va termina povestea serialului care a ținut o lume întreagă cu sufletul la gură?

Fanii din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură, nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite, precum Jon Snow, Khaleesi și Khal Drogo. Întrebarea care stă pe buzele tuturor în ultima vreme este legată de durata episoadelor din sezonul final.

În așteptarea marii premiere,HBO a anunțat oficial cât durează fiecare episod din sezonul cu numărul 8, ce se va lansa pe 14 aprilie. Primele două episoade vor avea o durată de aproximativ 60 de minute, în vreme ce ultimele 4 episoade se vor întinde pe o durată de peste două ore.

Ce spune George R. R. Martin despre finalul serialului

Serialul produs de HBO reprezintă adaptarea romanelor scrise de George R. R. Martin. Chestionat pe marginea mult – așteptatului final al producției, scriitorul s-a arătat la rândul său nerăbdător să afle ce deznodământ au pregătit cei de la HBO pentru pentru bătălia finală. În ciuda faptului că serialul se apropie de final, George RR Martin a declarat că are de gând să lanseze noi cărți din seria Game of Thrones.

Nu cred că ar trebui să fie sezonul final. Dar aici suntem. Pentru mine serialul pare că a început abia săptămâna trecută. A fost mai mult de atât? Pare a fi totul în ceață. Dar este interesant. Știu că va fi un final, dar nu și pentru mine. Sunt încă nerăbdător să scriu noi cărți din această serie. Am văzut cinci versiuni de noi seriale bazate pe universul Urzeala Tronurilor în curs de dezvoltare” , a spus autorul cărților care au inspirat cel mai urmărit serial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!