Sporturi

La ce ora se joacă meciul Mihaela Buzărnescu – Bianca Andreescu, in turul 2 la WTA Acapulco

27.02.2019 | 21:15
La ce ora se joaca meciul Mihaela Buzarnescu  Bianca Andreescu in turul 2 la WTA Acapulco
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu o va întâlni în turul II de la WTA Acapulco pe Bianca Andreescu, canadianca de origine română. Sportiva noastră a pus capăt recent unei perioade de coșmar cu 11 înfrângeri la rând, iar acum pornește cu prima șansă la calificarea în sferturile de finală.

La ce ora se joacă meciul Mihaela Buzărnescu – Bianca Andreescu

Partida dintre Mihaela Buzărnescu și Bianca Andreescu este programată în această noapte, în jurul orei 01:30. Buzărnescu, cap de serie numărul 4 la acest turneu, a trecut în turul anterior de Daria Gavrilova, pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 6-4, 6-2. De cealaltă parte, Bianca Andreescu a eliminat-o pe elvețianca Teichmann, scor 6-1, 6-3, sportivă prezentă la acest turneu în urma acordării unui wildcard.

ADVERTISEMENT

În turul următor, dacă va trece de Bianca Andreescu, Mihaela Buzărnescu o poate întâlni pe Saisai Zheng, cap de serie numărul 7. Chinezoaica joacă împotriva maghiarei Timea Babos. Principală favorită la câștigarea acestui turneu este Sloane Stephens. Pe tablou se mai află alte jucătoare importante, precum Donna Vekic, Sofia Kenin sau Johanna Konta.

Bianca Andreescu va fi adversara Mihaelei Buzarnescu
Bianca Andreescu va fi adversara Mihaelei Buzarnescu

Buzărnescu, 11 înfrângeri la rând

Din 8 august și până pe 25 februarie, Mihaela Buzărnescu nu a reușit să mai câștige nici măcar un meci în circuitul WTA. A pierdut inclusiv cele două dueluri pe care le-a avut la Fed Cup, în dueul România – Cehia, de la Ostrava. Buzărnescu a fost învinsă în două seturi atât de Karolina Pliskova, cât și de Katerina Siniakova.

ADVERTISEMENT

Din fericire, colegele au salvat-o. Halep a scos maximum din confruntările cu aceleași jucătoare, în timp ce dublul Niculescu-Begu a produs marea surpriză în meciul decisiv pentru o calificare istorică. Rămâne de văzut dacă Buzărnescu va mai fi convocată și pentru duelul din semifinale cu Franța, programat în deplasare în weekend-ul 20-21 aprilie. Sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple însă, mai ales că Sorana Cîrstea s-a retras din echipa națională.