Life

La ce oră se trezește Bursucu pentru matinalul de la Kanal D. Prezentatorul, dezvăluiri despre noul său proiect în televiziune

Bursucu va prezenta matinalul „Dimineața cu noi”, începând de luni, 14 martie 2022, de la ora 08:00, la Kanal D. Ce spune fostul coleg al lui Teo Trandafir despre acest proiect?
13.03.2022 | 11:03
La ce ora se trezeste Bursucu pentru matinalul de la Kanal D Prezentatorul dezvaluiri despre noul sau proiect in televiziune
ADVERTISEMENT

FANATIK a stat puțin de vorbă cu Bursucu pentru a afla câte ceva despre matinalul pe care coregraful îl va prezenta la Kanal D, dar și cum se înțelege cu colegii săi de emisiune.

Bursucu, nevoit să se trezească devreme pentru noua sa emisiune de la Kanal D

După 7 ani în care Adrian Cristea a fost prezent aproape zi de zi alături de Teo Trandafir de la ora 15:00 în fața telespectatorilor, dansatorul a acceptat o nouă provocare în televiziune. Acesta va realiza emisiunea „Dimineața cu noi” alături de umoristul George Tănase, Viviana Sposub și chef Patrizia Paglieri.

ADVERTISEMENT

De la început, cea mai mare problemă a lui Bursucu a fost cea a trezitului de dimineață. Chiar dacă matinalul începe de la ora 08:00, prezentatorul trebuie să fie un pic mai devreme în platou pentru a face toate pregătirile pentru live. Dacă până acum se trezea la o oră ”decentă”, de data aceasta trebuie să își pună alarma la 5 sau 5 și jumătate.

„Cu siguranță voi reuși să mă trezesc la 5 și jumătate în fiecare dimineață. 🙂 Sunt un tip serios. Acest proiect înseamnă o nouă provocare și o nouă etapă profesională pentru mine. Ne dorim ca din 14 martie să aducem în casele oamenilor energie bună și informațiile de care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Emisiunea aceasta, în care mă voi implica, alături de colegii mei, sută la sută, le va aduce celor de acasă interviuri în exclusivitate. Vor avea muzică bună, informații din diferite domenii de interes. Vom da tot ce avem mai bun că să creăm o atmosferă frumoasă. Vrem să-i binedispunem pe cei care se vor uita la noi, astfel încât să aibă o zi excelentă”, a declarat Bursucu pentru FANATIK.

Întrebat cum se înțelege cu colegii săi noi, dar și dacă îi poate descrie din cât i-a cunoscut, Bursucu nu a ezitat să aibă doar cuvinte frumoase de spus la adresa lor. Cel mai bine se înțelege cu George Tănase, însă are un respect deosebit și față de Viviana și Patrizia.

ADVERTISEMENT

„Patrizia Paglieri este o bucurie de om”

„Ne înțelegem deja foarte bine! George e un tip inteligent, cu mult umor. Viviana este o prezență cu adevărat charismatică. Patrizia Paglieri este o bucurie de om. Ne va surprinde în fiecare zi cu preparate delicioase, dar și cu energia ei inepuizabilă”, a mai spus Bursucu.

În final, prezentatorul a spus și care este lucrul de care o să îi fie cel mai tare dor din experiența trăită timp de 7 ani alături de Teo Trandafir. Adrian a declarat că Teo a fost pentru el un adevărat profesor. A ajuns să se cunoască atât de bine încât s-au înțeles în ultima perioadă din priviri.

ADVERTISEMENT

Cristea a spus că îi vor lipsi momentele amuzante prin care a trecut alături de Teo Trandafir. Plecarea din emisiunea de la 15 nu este un capăt de lume! Cei doi se vor vedea zilnic, lucrând practic la aceeași televiziune.

„Evident că mi-e dor de Teo, dar suntem aici, la un pas unul de celălalt, în aceeași echipă a Kanal D. Cum spuneam, a venit momentul unei noi provocări. E provocare pe care o aștept cu bucurie. Va fi o emisiune plină de energie. Le va face mai frumoasă viața celor care ne privesc din fața micilor ecrane”, a încheiat Adi Cristea.

ADVERTISEMENT