Life

La ce oră și în ce zile se difuzează semifinala și finala Chefi la Cuțite 2021, sezonul 9, la Antena 1

Află la ce oră și în ce zile difuzează semifinala și finala Chefi la Cuțite, sezonul 9. Mai sunt doar câteva zile până când vom afla cine este marele câștigător.
14.06.2021 | 16:13
La ce ora si in ce zile se difuzeaza semifinala si finala Chefi la Cutite 2021 sezonul 9 la Antena 1
ADVERTISEMENT

Sezonul 9 al cooking show-ului Chefi la Cuțite ajunge la final în doar câteva zile. Află când se difuzează semifinala și finala emisiunii fenomen de la Antena 1.

În ediția de duminică, 13 iunie, au fost aleși cei nouă concurenți care ajung în semifinală. Dintre aceștia, doar unul singur va câștiga marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La ce oră și în ce zile se difuzează semifinala și finala Chefi la Cuțite 2021, sezonul 9, la Antena 1

Sezonul 9 Chefi la Cuțite ajunge la final peste câteva zile. Duminică a avut loc ultimul battle al celor trei echipe și telespectatorii au aflat ce concurenți merg mai departe în semifinală.

Astăzi, 14 iunie, de la ora 20:30, poți urmări semifinala show-ului culinar, numai la Antena 1. Nouă concurenți se vor lupta și vor fi supuși unor probe de foc pentru a merge mai departe, doar trei ajungând în finală.

ADVERTISEMENT

Finala Chefi la Cuțite este împărțită în două ediții și se difuzează marți, 15 iunie și miercuri, 16 iunie, de la 20:30.

Finala a modificat grila de programe Antena 1 și este pentru prima dată când sunt difuzate patru ediții ale show-ului patru zile consecutiv.

ADVERTISEMENT

În plus, este prima oară când finala este împărțită în două ediții. Câștigătorul sezonului 9 va pleca acasă cu o sumă mare de bani, în valoare de 30.000 de euro, pe lângă statutul de cel mai bun bucătar din România.

După 17 battle-uri, chefii sunt pregătiți să aleagă cine va câștiga Marea Finală a sezonului 9.

ADVERTISEMENT
Semifinala și finala Chefi la Cuțite
Sezonul 9 Chefi la Cuțite ajunge la final. Sursa foto: Antena 1

Cine sunt semifinaliștii sezonului 9 Chefi la Cuțite

Nouă concurenți s-au calificat în semfinala cooking show-ului de la Antena 1. Dintre aceștia, doar trei vor ajunge în finala Chefi la Cuțite, care se va difuza miercuri seară.

Chef Florin Dumitrescu merge în semifinală cu Cătălin Amarandei, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur), Florin Revesz și David Ioniță (Keed).

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat ultimul battle și a intrat direct în semifinală. Concurenții echipei mov sunt Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur) și Valentina Ioniță.

Chef Sorin Bontea a pierdut doi concurenți dintr-un foc în ediția de duminică seară, 13 mai. Juratul a mai rămas doar cu două persoane în echipa verde, Elena Matei și Rikito Watanabe.

Până acum, Sorin Bontea a câștigat de patru ori finala Chefi la Cuțite (sezoanele 1, 4, 6 și 8). Colegii lui de la masa juriului au câte două victorii la activ: Chef Dumitrescu a câștigat sezoanele 2 și 5, iar Chef Scărlătescu sezoanele 3 și 7.

ADVERTISEMENT