La ce poate folosi o banderolă de căpitan! Papu Gomez de la Atalanta are tot felul de idei

Argentinianul Papu Gomez, care recent a indignat tot Internetul cu un video în care apare executînd un tackling dur, din spate, asupra băieţelului său, în timp ce jucau, în vacanţa de Crăciun, fotbal pe plajă, este un personaj extrem de ciudat.

Începînd cu luna octombrie a anului trecut Gomez a devenit căpitanul Atalantei. Prilej pentru excentricul sud-american de a face din banderolă un mijloc de exprimare personal. De-a lungul timpului, banderola a cunoscut, de la un meci la altul, un alt design, Gomez găsind tot felul de desene sau de mesaje de inscripţionat.

CLICK GALERIE FOTO

Astfel a avut toate detaliile tehnice ale unei console de Play-Station, a desenat personaje din seriale de desene animate, iar trecînd la lucruri mai serioase, a avut mesaj de susţinere pentru Chapecoense, unul la împlinirea a 200 de ani de la independenţa ţării sale, un altul, cu chipul fiicei, cînd micuţa a împlinit 2 ani (acest lucru s-a petrecut chiar la ultimul meci, cîştigat la Verona, cu 4-1, în faţa lui Chievo sau dedicaţie de ziua mamei sale, Monica. Mai există alte ciudăţenii stampate pe banderolă, gen dedicaţie de Ziua Tangoului sau de Halloween.

Gomez este însă un jucător tot mai important în angrenajul grupării din Bergamo, marcînd goluri importante şi oferind numeroase assisturi colegilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695