Life

La ce post de televiziune ajunge Patrizia Paglieri după despărțirea de Kanal D: ”O să fie un proiect frumos”

Cu ce televiziune a semnat Patrizia Paglieri, după plecarea de la Kanal D. Declarația fostei concurente de la Asia Express.
25.01.2023 | 07:45
La ce post de televiziune ajunge Patrizia Paglieri dupa despartirea de Kanal D O sa fie un proiect frumos
Cu ce televiziune a semnat Patrizia Paglieri, după plecarea de la Kanal D. Declarația fostei concurente de la Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

La ce post de televiziune ajunge celebrul chef care a apărut timp de 5 luni în matinalul Dimineața cu noi. După despărțirea de Kanal D vedeta dezvăluie că urmează să dea curs unui proiect frumos în care are mare încredere.

Cu ce televiziune a semnat Patrizia Paglieri, după plecarea de la Kanal D. Declarația fostei concurente de la Asia Express

Patrizia Paglieri revine să lucreze la Antena 1, unde a participat în trecut la reality show-ul Asia Express împreună cu fiul său, Francy. Frumoasa brunetă nu a oferit prea multe detalii, însă este foarte încântată de cum au decurs lucrurile.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta a vorbit și despre motivele pentru care matinalul de la Kanal D unde a lucrat cu George Tănase, Burcusu și Viviana Sposub, nu a mers. Audiența slabă a fost unul dintre impedimentele reușitei.

„La Kanal D a fost frumos, dar matinalul a fost destul de greu, concurența mare. Chiar m-am simțit atât de bine cu Bursucu, cu George și Viviana. Mi-a părut rău că nu a mers mai departe proiectul.

ADVERTISEMENT

Concurența nu ne-a distrus proiectul, însă cu orice lucru nou la început trebuie să ai răbdare. Poate mai trebuia un pic de răbdare cu acel proiect. Eu nu am făcut niciodată matinal în viața mea.

Mă trezeam la patru dimineața și nu este cel mai frumos lucru din viața unui om, dar mi-a plăcut mult, a fost un proiect foarte frumos. La Kanal D m-am simțit foarte bine și mi-a părut rău că s-a terminat proiectul așa de repede.

ADVERTISEMENT

Acum urmează să am un proiect mare, cu Antena 1, dar nu pot să spun. Vă pot garanta că o să fie un proiect frumos, dar o să aflați în curând!”, a spus cheful pentru click.ro.

Patrizia Paglieri, despre talentul său

Patrizia Paglieri este foarte mulțumită de talentul său în bucătărie și spune că se limitează la acest aspect. Vedeta nu se vede exprimându-se altfel decât prin intermediul bucatelor culinare pe care le realizează.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, bruneta a subliniat că nu se vede fiind actriță pentru că nu a luat niciodată cursuri în acest sens. Totuși nu ar ezita să apară într-o peliculă în timp ce gătește, așadar nu exclude posibilitatea să joace într-un film de cooking.

ADVERTISEMENT