Fotbal international

La ce preț se poate cumpăra o mașină a lui Cristiano Ronaldo? Mulți români și-o pot permite

16.12.2018 | 20:43
La ce pret se poate cumpara o masina a lui Cristiano Ronaldo Multi romani sio pot permite

Cristiano Ronaldo își vinde prima mașină primită în Anglia. La sosirea sa pe Old Trafford, portughezul a primit din partea clubului o mașină superbă la acea vreme, în 2003, un Audi S3 Coupe. Prețul de atunci al vehiculului a fost de 13.000 de euro, dar acum, după 5 ani, valoarea mașinii este estimată de specialiști la maxim 8.000 de euro.

Cristiano Ronaldo nu se mulțumește însă cu un asemenea preț. Portughezul a pus mașina la vânzare cu un preț cel puțin dublu. Fotbalistul de la Juventus Torino vrea să vândă mașina primită de la clubul englez cu 20.000 de euro. Presa engleză scrie că fotbalistul nu doar că vrea să scape de mașina primită de la clubul din Manchester, dar vrea să facă și profit.

Actele de înmatriculare ale mașinii lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo ține la preț! Își vinde scump prima mașină primită cadou pe vremea când juca la Manchester United

Cristiano Ronaldo surprinde cu anunțul său de vânzare a mașinii primită cadou pe vremea când juca la Manchester United. Asta pentru că este a doua oară în ultimul an, când fotbalistul încearcă să scape de această mașină. Prima oară s-a întâmplat în urmă cu 10 luni, când pe un site din Portugalia bolidul a fost scos la vânzare la un preț de 16.000 de euro. Și mașina a rămas nevândută.

Modelul Bugatti Chiron pe care îl are Cristiano Ronaldo în garaj costă 3 milioane de euro

Fotbalistul nu doar că nu a renunțat la ideea de a vinde mașina, dar a mai și pus ceva la preț. Acum bolidul se vinde cu 20.000 de euro. În anunțul respectiv apar și actele cu care s-a înmatriculat vehiculul în Portugalia. Cristiano Ronaldo renunță la prima mașină pe care a avut-o la Manchester, chiar dacă portughezul a spus mereu că acolo s-a simțit ca acasă și mașina ar avea valoare sentimentală. Fotbalistul nu va duce însă dorul bolidului, asta pentru că în garajul său de la Torino, Cristiano Ronaldo are un Bugatti Chiron în valoare de 3 milioane de euro.

  • 11 goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Juventus în Serie A