Life

La ce să se aștepte concurenții Casa iubirii. Zilele de joi și sâmbătă vor avea o însemnătate aparte

Concurenții emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o surpriză la fiecare sfârșit de săptămână. Sâmbăta, aceștia se vor întâlni cu anumiți invitați speciali.
31.03.2022 | 18:00
La ce sa se astepte concurentii Casa iubirii Zilele de joi si sambata vor avea o insemnatate aparte
Surprize pentru telespectatorii și concurenții Casa iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Reality-show-ul Casa iubirii, al cărei moderatoare este îndrăgita Andreea Mantea, va avea premiera pe 4 aprilie. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 până la 17:00. De asemenea, producția de televiziune va fi difuzată și în weekend, de la 17:00 la 19:00.

Zilele de joi și sâmbătă, speciale în Casa iubirii. Ce îi așteaptă pe concurenți

Începând cu 4 aprilie, telespectatorii îi vor cunoaște pe cei 14 concurenți Casa iubirii. Show-ul va fi difuzat în fiecare zi pe Kanal D. Producătorii au pregătit mai multe surprize atât pentru public, cât și pentru cei care își caută sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Casa iubirii (@casaiubiriii.ro)

În fiecare joi, concurenții vor avea parte de o zi a confesiunilor, în care vor dezvălui care sunt poveștile lor de viața, pentru ca publicul și colegii să-i cunoască mai bine.

De asemenea, și sâmbăta va fi o zi specială în Casa iubirii. Invitați speciali sunt așteptați în fiecare weekend. Concurenții vor avea parte de vizite din partea unor persoane din diferite domenii, dar și a membrilor familiei sau prietenilor.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, detalii despre show-ul Casa iubirii

Andreea Mantea este cea care va fi la cârma producției Casa iubirii. Moderatoarea are experiență în cadrul acestui tip de reality-show, ținând cont că a prezentat și primele sezoane din Puterea dragostei.

Vedeta Kanal D a oferit și câteva detalii despre ceea ce îi așteaptă pe concurenții noii sale emisiunii. Aceștia vor avea parte și de momente de distracție, puse în scenă de diferiți artiști sau cântăreți cunoscuți.

ADVERTISEMENT

„În Casa iubirii, le oferim concurenților toate condiţiile ca ei să evolueze, să învete lucruri utile, dar să se şi simtă bine şi să îsi poată da frâu liber sentimentelor.

Ce le cer în mod deosebit este să fie cu inima deschisă şi să fie conştienţi că această experienţă le va deschide mintea şi sufletul.

ADVERTISEMENT

Suntem nerăbdători să începem emisiunea şi îi invităm pe telespectatori să fie alături de noi în această frumoasă călătorie, începând de luni, de la ora 10:00”, a declarat Andreea Mantea pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT