Life

La ce terapie apelează Steliana Sima să arate atât de bine la vârsta de 57 de ani. Folclorista i-a surprins pe toți

Steliana Sima arată senzațional la vârsta de 57 de ani, însă care este secretul formei sale de invidiat? Cântăreața de muzică populară a spus cum se menține în formă.
17.05.2022 | 17:29
La ce terapie apeleaza Steliana Sima sa arate atat de bine la varsta de 57 de ani Folclorista ia surprins pe toti
Steliana Sima, cântăreață de muzică populară. Captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Steliana Sima este una dintre cele mai talentate interprete de muzică folclorică și, totodată, și una din cele mai frumoase. La cei 57 de ani pe care îi are, artistei nu i-ai da mai mult de 45. Ce face să arate așa?

Steliana Sima a dezvăluit secretele formei sale fizice

În primul rând, folclorista a spus că este pasionată de sport. Urăște să facă pilates pentru că nu se mișcă prea mult, așa că preferă să alerge sau să se plimbe. Alimentația e un alt capitol la care are foarte mare grijă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața susține că nu mănâncă în cantități mari și a început să renunțe la pâine în ultima vreme. Există și lucruri mai puțin știute, despre care unele femei s-ar putea să nu fi auzit.

Steliana apelează la tot felul de trucuri pentru a-și menține condiția fizică. Pentru elasticitatea colagenului, cântăreața apelează la o terapie cu oxigen hiperbaric și un cocktail de vitamine pe care îl utilizează și celebra Madonna.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, conform propriilor sale dezvăluiri, merge la masaj, și nu orice fel de masaj! Vedeta își aplică ventuze și este masată cu bambus, atunci când are timp!

„Dincolo de faptul că sunt femeie, sunt și artist. Nu aparțin doar familiei, ci aparțin și publicului. Datoria morală a fiecărui artist este că încânte și ochiul celui care ascultă”, a motivat Steliana Sima preocuparea pe care o are pentru imaginea ei.

ADVERTISEMENT
Steliana Sima are 57 de ani. Foto: Instagram

„Fac masaj cu bambus și cu ventuză”

„Fac masaj cu bambus și cu ventuză. Ajută foarte mult ventuza la celulită. Dar, atenție, cine știe să facă acest masaj că altfel leșini de durere. Eu nu am avut o vânătaie nici măcar la prima ședință”, a spus folclorista la Prima TV.

Vedeta a vorbit și despre terapia cu radiofrecvență la care apelează de ceva vreme.

„Sunt 6 sticluțe cu un cocktail care se aplică după terapia de radiofrecvență. Cocktailul ăsta se pune într-un recipient mic și vine cu oxigenul hiperbaric și merge în profunzime, lucrează colagenul”, a explicat Sima.

ADVERTISEMENT