Life

La cine va merge, de fapt, averea de 10 milioane de euro a celebrei avocate Paula Iacob. Singura ei fiică a încetat și ea din viață

Avocata Paula Iacob a devenit cunoscută publicului larg după Revoluția din 1989. Ea a fost avocata lui Nicu Ceaușescu, dar și a lui Gigi Becali.
30.11.2022 | 20:56
La cine va merge de fapt averea de 10 milioane de euro a celebrei avocate Paula Iacob Singura ei fiica a incetat si ea din viata
Ce se întâmplă cu averea avocatei Paula Iacob, după moartea fiicei sale, Ruxandra Iacobescu. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paula Iacob nu a iubit doar dreptatea, ci și animalele. Drept urmare, acesta a fost implicată în mai multe acțiuni ale ONG-urilor care luptau pentru drepturile patrupedelor.

La cine ar putea ajunge averea avocatei Paula Iacob

Averea avocatei Paula Iacob era estimată la 10 milioane de euro. De asemena, apropiații spuneau că aceasta ar fi avut în casă și un seif în care se aflau nu mai puțin de 300.000 de dolari, însă avocata a pierdut cheia, iar banii au rămas blocați.

ADVERTISEMENT

Paula Iacob s-a stins din viață în anul 2015 pe când avea 83 de ani. Avocata a suferit un stop cardio-respirator.

În urmă cu doi ani a încetat din viață și soțul avocatei, iar recent și fiica ei, Ruxandra Iacob, în vârstă de 63 de ani.

ADVERTISEMENT

Ruxandra Iacob era singurul moștenitor al celebrei avocate, iar aceasta nu era căsătorită și nu avea nici copii, lucru care complică și mai mult situația.

Avocatul Daniel Ionaşcu a vorbit recent despre fiica regretatei avocate. Ruxandra Iacob ar fi intrat în comă subit, iar logodnicul ei, dar și avocații au făcut tot posibilul pentru a se ruga pentru ea.

ADVERTISEMENT

În timp ce alte personalități și vedete din România își fac testamentul din timp, se pare că fiica avocatei Paula Iacob nu a fost niciodată interesată de problema moștenirii, așa că nu a pus la punct niciun fel de act în acest sens.

”De o lună de zile, Ruxandra Iacob a intrat în stare de comă. (…) 

Problema moştenirii nu ne-a interesat niciodată, ca dovadă că este şi posibil un astfel de subiect. Această problemă s-a pus în ultima perioadă printr-o logodnă. (…)

ADVERTISEMENT

Un om care a stat în casă 35 de ani în mod evident trebuie să existe o pârghie a legii în aşa le încât să moştenească ceea ce a făcut, a apărat, a creat, a curăţat şi a stăpânit”, a dezvăluit avocatul, la România Tv.

Ce avere are, de fapt, avocata Paula Iacob

Menționăm că în cazul în care nu va apărea un moștenitor, averea avocatei Paula Iacob, estimată la 10 milioane de euro ar putea ajunge în posesia statului.

Menționăm că din această sumă fac parte terenurile din Sinaia şi Snagov, dar și trei apartamente în Bucureşti, situate în zona Lizeanu, pe Calea Victoriei și pe bulevardul Titulescu.

De asemenea, avocata mai deține și o vilă în Bucureşti care este situată în zona Băneasa.

Tot aici se mai încadrează și diverse obiecte de artă, bijuterii, tablouri, dar și mai multe conturi în valută.

Amintim și de cazul pensionarei din București care a murit singură, înconjurată de o adevărată avere, care a ajuns de asemenea, tot în mâinile statului.

ADVERTISEMENT
Tags: